Модни идеи за празничната вечеря за Свети Валентин

Спестете си стресовото упражнение по избиране на тоалет

14.02.2024 | 11:40 Редактор: Вяра Димова
Модни идеи за празничната вечеря за Свети Валентин

14 февруари идва с много стресови фактори – да резервирате място за приятелите си, да чакате дали обектът на желанията, с когото сте се виждали няколко пъти, ще ви покани на романтична среща. Но независимо от повода и ангажимента ви, избирането на тоалет може би е най-стресовото упражнение, през което трябва да минете. 

Свети Валентин не е обикновен ден и вероятно ще искате да подобрите ежедневния си стил, дори и да ходите на обикновена филмова вечер с приятелките си. Ако отивате на среща, ще искате да изглеждате малко по-секси от обикновено. Ако пък сте решили да пиете вино у дома с момичетата, заложете на червено-розовите нюанси и стойте далеч от обичайните сиви и черни зимни облекла. 

Какво да облечете за Свети Валентин:

За среща с приятелки в нов ресторант

Ако вие и вашата приятелка се отправяте към някое ново място в града, време е да извадите аксесоари, които ще ви накарат да се откроите. Чифт модерни червени чорапогащи са създадени за вечерно излизане с момичетата, особено когато сте ги съчетали със сребристи токчета, които ще изпъкнат на фона на романтичния нюанс. Завършек с обеци на сърца ще напомнят на приятелките ви, че ги обичате дори повече от мъжете. 

За романтичен брънч

Тъй като тази година Свети Валентин е в работен ден, може би няма да ви се иска да правите нещо твърде екстремно. Не се притеснявайте – тиха вечер у дома е също толкова романтична, колкото и скъпо излизане на ресторант. Ако с половинката ви искате да се насладите на компанията си далеч от хорската мълва, организирайте си филмова вечер вкъщи, а оставете излизането за уикенда. Хапнете вкусен брънч, на който да носите червени нюанси, къса тениска и дълго палто, с което да се спасите от студа. 

За елегантна среща

Една от най-големите радости на Свети Валентин е типичната вечеря с вашия любим. Независимо дали с половинката сте заедно от години, или пък тепърва започвате да изграждате връзка, секси рокля, обувки на ток и чанта са комбинация, която вие и партньорът ви ще оцените. Светлият нюанс на розовото е типичен за празника и успява да добави сексапилност и женственост към цялата визия.

Още модни идеи четете в tialoto.bg.

Снимка: pixabay