Продължават съдебните спорове между Бритни Спиърс и баща ѝ

Джейми Спиърс призова съдията да не бави делото

13.02.2024 | 10:33 Редактор: Тодор Петров
Продължават съдебните спорове между Бритни Спиърс и баща ѝ

Съдебните спорове между Бритни Спиърс и баща ѝ продължават, въпреки че попечителството на звездата беше отменено от съда през 2021 г. Преди повече от две години Джейми Спиърс подаде молба за адвокатски хонорар и изрази недоволство от това, че дъщеря му петни името му в социалните мрежи.

Джейми смята, че продължителното производство се дължи на желанието на Бритни да му отмъсти. Той призова съдията да не бави делото и да вземе решение възможно най-скоро.

Представители на Бритни отговориха на изявлението на баща ѝ, твърдейки, че бързо съдебно споразумение е малко вероятно. Конфликтът може да бъде разрешен само ако страните възобновят комуникацията. Певицата обаче явно не е съгласна на това.

Бритни сега има и други проблеми, свързани с бившия ѝ спътник в живота – Джъстин Тимбърлейк. След като тя оповести, че е преживяла тежък аборт, докато е имала връзка с него, певецът бе залят с възмутителни отзиви.

Новината доведе до разногласия между него и съпругата му Джесика Бийл. Бритни реши да се извини като обясни, че не е предполагала, че това, което казва, ще доведе до такива последствия, но от своя страна Джъстин изобщо не прие извинението и се отнесе грубо към това по време на свой концерт. След като разбра това, Спиърс реши да оттегли извинението си.

Четете повече в tialoto.bg

Снимка: БГНЕС