Бритни Спиърс намери сили да се извини на Джъстин Тимбърлейк

След като забременяла, тя не била сигурна дали абортът е бил правилното решение

30.01.2024 | 07:41 Редактор: Тодор Петров
Бритни Спиърс намери сили да се извини на Джъстин Тимбърлейк

Бритни Спиърс изглежда се извини на бившия си Джъстин Тимбърлейк за коментарите в автобиографията си, предаде Би Би Си. Той ѝ е казал да направи аборт, тъй като "не искал да бъде баща", твърди тя в "Жената в мен", и ѝ е изневерил с "друга знаменитост".

Но Спиърс публикува клип, в който той пее свои песни с Джими Фалън в предаването Saturday Night Live на Ен Би Си. А заедно с публикацията в Instagram тя написа: "Искам да се извиня за някои от нещата, за които писах в книгата си".

Спиърс написа: "Ако съм обидила някой от хората, на които искрено държа, дълбоко съжалявам. Също така исках да кажа, че съм влюбена в новата песен на Джъстин Тимбърлейк - Selfish. Толкова е хубава - и как така всеки път, когато видя Джъстин и Джими заедно, се смея толкова силно?"

През 2011 г. Спиърс издаде песен със същото заглавие, като според американските медии някои фенове на Бритни са провели кампания, за да може песента ѝ Selfish да влезе в класациите по-високо от новия сингъл на Тимбърлейк, пише БГНЕС.

Спиърс се среща с певеца на NSync от 1999 г., когато е на 17 години, до 2002 г. А след като забременяла, тя не била сигурна дали абортът е бил правилното решение, пише изпълнителката на Baby One More Time в автобиографията си, издадена през октомври 2023 г.

"Ако това зависеше само от мен, никога нямаше да го направя. И все пак Джъстин беше толкова сигурен, че не иска да бъде баща", пише тя.

Обвиненията предизвикаха ответна реакция в социалните мрежи и Тимбърлейк за известно време изключи коментарите в своя Instagram.

Снимка: БГНЕС


1
0 rate up comment rate down comment 0
Купидон
преди 2 месеца
Стара любов ръжда не хваща Сигнализирай за неуместен коментар