Принцесата, която позира гола за Playboy: Имам стрии и съм горда да ги покажа

Ксения Флорънс Габриела Софи Айрис влезе в историята

09.02.2024 | 14:06 Редактор: Искра Ангелова
Принцесата, която позира гола за Playboy: Имам стрии и съм горда да ги покажа

Германската принцеса Ксения стана първата аристократка, която се съблече за корицата на списание Playboy. С тази своя смела постъпка Ксения Флорънс Габриела Софи Айрис, принцеса на Саксония, влезе в историята. Интересното е, че самата тя казва пред изданието, че вярва, че нейните царствени предци "определено биха одобрили" снимките ѝ.

37-годишната германка заема секси поза на корицата на мартенския брой на немския Playboy, като показва едната половина от голото си тяло, а другата е покрила с бял чаршаф.

На някои от снимките вътре Ксения е захвърлила чаршафа и позира напълно гола до кръста, демонстрирайки гърдите си до луксозен басейн. На трета снимка, Ксения, чийто пра-пра-прадядо е Фредерик Август III, последният крал на Саксония, носи бяло, незакопчано боди.  

В придружаващото си интервю светската личност казва пред Playboy, че иска да покаже чрез снимките си, че "всяка жена е красива такава, каквато е". "Не е нужно да се съобразявате с тенденциите или да правите операция на тялото си, само за да угодите на някого. Имам стрии и съм горда да ги покажа", казва тя пред списанието.

Дългогодишната телевизионна личност, която в момента участва в риалити формата B:Real - Real Celebrities, Real Life, казва още пред изданието, че ѝ се налага "да се бори срещу предразсъдъците всеки ден" заради произхода си, но и заради тялото си.

"В някои телевизионни риалити предавания аз бях единствената, на която не беше направено нищо по тялото ѝ", споделя тя, добавяйки, че други жени, които са имали много естетични операции по телата си не са гледали на нея като на конкуренция, защото тя нямала извивки и според тях не била женствена.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: Instagram