Навлизаме в годината на Зеления дървен дракон - какво ще ни донесе?

Съществуващи от години конфликти с роднини най-после ще бъдат прекратени

08.02.2024 | 16:06 Редактор: Деси Николова
Навлизаме в годината на Зеления дървен дракон - какво ще ни донесе?

Годината на Зеления дървен дракон ще започне на 10 февруари 2024 г. и ще завърши на 28 януари 2025 г., когато Драконът ще бъде сменен от Зелената дървена змия.

Дотогава предстоят поредица събития, значително по-приятни от преживяното предишните години. Основанието за такова предположение е, че Драконът е митично същество, той не съществува в реалния свят, а само в митовете, легендите, приказките и филмите. Според наблюденията и съществуващите статистики драконовите години до момента са били преобладаващо успешни.

Като се има предвид, че зеленото е цветът на надеждата, а дървото като растение е източник на кислорода, който дишаме, че Драконът сам по себе си е олицетворение на свръхсила, то очакванията са за период на положителни промени в глобален мащаб.

Дървото е твърд, но податлив на нараняване и удобен за обработка материал. Използва се за строителство, за битовото устройство, но и за отоплението на дома. То е постоянен придружител в житейския път на човека.

Зеленият цвят символизира съживяването на природата, спокойствието, младостта. Източните народи го възприемат като най-благородния божествен цвят на богатството, справедливостта и борбата срещу злите сили.

Ще постигнат целите си онези, които разчитат на себе си, следват правилата и не се опитват да напреднат за чужда сметка. Драконът ще е щедър към хората, умеещи да поставят общите цели пред личните.

За любовта и семейството в годината на Дракона. За да се насладите на истинска любов в годината на Дракона, прояснете чувствата и мислите си.

Стремете се към поддържане на искрена и продължителна връзка, а не към оформяне на мимолетни флиртове и увлечения.

Дългогодишните партньорски двойки, които решат да скрепят юридически съвместния си живот, ще се радват на стабилен и продължителен брак.

Превърнете изграждането на собствен дом в една от основните си цели и се придържайте към нея настоятелно. Ще се осъществи мечтата на семействата, желаещи дете. Децата, родени в годината на Дракона обикновено са здрави и талантливи. Съществуващи от години конфликти с роднини най-после ще бъдат прекратени.

Четете повече в az-jenata.bg

Снимка: Pixabay