Венера преминава в Козирог - какво да очакваме?

В този период приемаме взаимоотношенията си много по-сериозно

22.01.2024 | 11:25 Редактор: Тодор Петров
Венера преминава в Козирог - какво да очакваме?

На 23 януари 2024 година, планетата на любовта и красотата – Венера, преминава в знака на зодия Козирог. Тя ще остане там до 16 февруари 2024 година. Според западни астролози това е една доста интересна космическа комбинация. От една страна това се дължи на Венера, която е планетата и на приемането, удоволствието и изкуствата и от друга страна, земният и управляван от Сатурн знак Козирог.

Неговият фокус е върху работата и дисциплината. Венера в Козирог е период, в който подхождаме към отношенията си по по-зрял начин и когато романсите ни стават обвързани с правила.

Когато Венера се премести в трудолюбивия Козирог, ще бъдем насърчени да заемем твърда позиция по отношение на романтиката. Любовта трябва да се заслужи, когато Венера е в този знак. Ще търсим одобрението на другите, но и ще наблюдаваме за това дали те полагат усилия в любовен план към нас. 

Когато Венера е в Козирог ние приемаме взаимоотношенията си много по-сериозно. Този транзит ни подтиква да положим необходимите усилия, за да получим любовта и привързаността, които наистина желаем. За обвързаните, това е чудесен период, в който могат да задълбочат комуникацията с любимия си човек, да обсъдят общото си бъдеще. 

Търсещите любовта имат възможност да се откажат от бързите флиртове в полза на дълготрайната любов. Но Венера в Козирог има същото сериозно въздействие върху всички неща, свързани с красотата. Този транзит може да ни подтикне да обновим стила си на обличане, може би дори прическата.

По време на транзита можем да се възползваме и от това да започнем с всякакви артистични начинания, които сме обмисляли. Козирогът и Венера подхранват нашата отдаденост да творим и създаваме нови неща, да започнем, но и да довършим проектите си. 

Четете повече в az-jenata.bg

Снимка: Pixabay