Слънце във Водолей от 20 януари - развиваме се и създаваме нови контакти

Добре е да се отървем от ненужните вещи

19.01.2024 | 17:35 Редактор: Вяра Димова
Слънце във Водолей от 20 януари - развиваме се и създаваме нови контакти

На 20 януари Слънцето преминава във въздушния знак Водолей. Започва сезонът на Водолея. За тази зодия е известно, че освен че обича да мисли, да твори и постига успехи, обича и да комуникира. Ето защо за всички нас този транзит на Слънцето ще напомни да се свържем със света отново. 

Водолеят е интелектуален знак, за който са важни оригиналността и свободата, така че всички ние сме свободни да следваме своя ритъм и желания в тази посока, докато Слънцето е в знака. Въпреки че зодиакалният знак цени индивидуалността, той също така е наясно, че е важно да се защитят и правата на другите. Транзитът на Слънцето през революционния Водолей е възможност да се отдръпнем от нашите индивидуални идентичности и да осъзнаем, че всяко живо същество на Земята е ценно и свързано.

Слънцето ще се задържи в знака до 18 февруари. Бихме могли да се запишем на някакво обучение, да посещаваме семинари, да открием ново хоби, спортна активност, в които да имаме взаимодействие и с други хора. Бихме могли да изразим своята оригиналност чрез промяна на визия, стила си на обличане, да събудим талантите си. 

По време на Слънце във Водолей можем да се разделим с ненужните предмети и дрехи, да ги дарим на някого в нужда, да освободим място за новата и хубава енергия. Важно е обаче да слушаме другите, да се опитаме да създадем нови контакти, да разширим социалния си кръг от полезни и положителни като енергия контакти. 

Четете повече в az-jenata.bg.

Снимка: pixabay