Разводи, изневери и скандали - звездните раздели на 2023 г.

Някои бяха очаквани, други - не толкова

29.12.2023 | 23:00 Редактор: Вяра Димова
Разводи, изневери и скандали - звездните раздели на 2023 г.

2023 година е към своя край. Тя беше напрегната за част от световните звезди и през последните 12 месеца се случиха някои наистина шокиращи звездни раздели. Ето кои са те, според американския Cosmopolitan.

Марая Кери и Брайън Танака

Двамата бяха заедно от 2016 г. Певицата и творческият директор са скъсали към края на годината. Брайън не придружаваше Марая на коледното ѝ турне, което започна в средата на ноември, а и се говори, че не е бил с нея на почивка в Аспън за Коледа. Според слуховете 40-годишният мъж искал деца, а Кери не била на тази вълна. Тя има 12-годишни близначки Марокан и Монро от бившия си съпруг Ник Кенън.

Кендъл Дженър и Бед Бъни

Моделът и рапърът започнаха връзката си през февруари. През ноември се появиха слухове, че са се разделили, а през декември това бе потвърдено. "Кендъл и Бед Бъни се занимават със собствените си неща напоследък и нещата бавно започнаха да се провалят между тях. И двамата знаеха, когато се впускаха в това, че това вероятно няма да е връзка, която да продължи завинаги и това беше взаимно разбрано още от самото начало", споделя източник на ETOnline.

Карди Би и Офсет

Рапърката и рапърът започнаха връзката си през 2017 г., още тогава сключиха и брак. Те имат дъщеря Кълчър на 5 г. и син Уейв на 2 г. През декември Карди потвърди в Instagram, че е необвързана. През 2020 г. певицата беше подала документи за развод, но после се отказа от това. Имаше слухове, че рапърът ѝ е изневерил.

Софи Търнър и Джо Джонас

Тази раздяла шокира всички. Актрисата и певецът започнаха връзката си през 2016 г., а през май 2019 г. сключиха брак. Те имат дъщеря Уила, която се роди през юли 2020 г. и дъщеря Делфин, която се роди през юли 2022 г. През септември стана ясно, че звездите са се разделили. Говори се, че Джо чул нещо от камера в жилището им, от което не останал доволен и това преляло чашата. Тогава той решил да се раздели със Софи. Актрисата вече има ново гадже - от края на октомври тя е с британския аристократ Перегрин Пиърсън.

Бритни Спиърс и Сам Асгари

Това също изненада феновете. Певицата и личният треньор сключиха брак през юни 2022 г., но през август 2023 г. стана ясно, че се развеждат. Звездите бяха заедно от 2016 г. Според слухове, Бритни често избухвала и дори насинила окото на Сам. Охраната често се намесвала в скандалите им. Имаше слухове, че изпълнителката дори е изневерила на съпруга си.

Бела Хадид и Марк Калман

Моделът и режисьорът бяха заедно от лятото на 2020 г., но не говориха много за връзката си. През юли стана ясно, че са скъсали. "Те бяха много влюбени, но накрая връзката се изчерпа и те решиха да прекратят нещата. Бела е много мил човек, но страда от напрежението, което носи славата. Тя се опитва да се грижи за себе си, откакто те се разделиха", обяснява източник на Daily Mail.

Четете повече в teenproblem.net.

Снимка: БГНЕС