10 идеи за подарък за любимия мъж

Чували ли сте за преносима кафе машина?

08.12.2023 | 15:33 Редактор: Деси Николова
10 идеи за подарък за любимия мъж

Купуването на подаръци безспорно е една от най-забавните задачи, която всеки от нас има за Коледа, но понякога можем да сме изправени пред дилема какво точно да вземем. Ако сте се изчерпали откъм идеи с какво да зарадвате любимия, в следващите редове ще ви предложим няколко интересни хрумвания. 

Преносима кафе машина 

Без значение къде се е запътил вашият любим – на разходка, към фитнеса или офиса – той може да изпие чаша кафе еспресо или каквато точно кафе напитка му харесва. Освен това, приготвяйки си го, той ще ви благодари наум всеки път. Всичко, което ще трябва да направи, е да подготви машината, преди да тръгне (като добави само вода и смляно кафе). А ароматната напитка ще е готова само с натискането на един бутон. 

Прахосмукачка за кола 

Тук е моментът да развенчаем митовете за склонността на мъжете да разхвърлят. За да помогнете на вашия партньор да поддържа автомобила си чист, можете да му подарите прахосмукачка за кола. Тя е достатъчно компактна, за да остане в багажника и да му служи вярно всеки път, когато има нужда. 

Портативен масажор за крака 

В забързаното ежедневие, изпълнено с работни ангажименти, болката в краката вероятно съпътства почти всеки съвременен човек. Ето защо можете да зарадвате любимия си с малък масажор за крака. В зависимост от модела, можете да го използвате и за бърз масаж на гърба, кръста или пък ръцете.

Магнитен накитник за инструменти 

Ако партньорът ви си пада по ремонтните дейности, особено у дома, сигурно често ви ползва за помощник. Със сигурност, когато работи, иска всичко да му е под ръка. Ето защо такъв подарък ще му е от полза. Свредла, винтове и почти всичко, което е от желязо, може да се залепи върху тази гривна, така че ръцете му остават свободни. 

Манометър за гуми

Готините подаръци не трябва да струват много пари и тази джаджа е доказателство за това. И въпреки че вероятно е нещо, което той все още няма, може би защото счита за излишно, със сигурност ще му е от полза. Вие пък ще се почувствате добре да знаете, че това ще му помогне да не остане блокиран на пътя. 

Вижте останалите идеи за подаръци в az-jenata.bg.

Снимка: Pixabay