Селена Гомес има нов мъж в живота си: "Той е моето всичко"

Певицата шокира всички с признанието си

08.12.2023 | 13:17 Редактор: Толя Стоянова
Селена Гомес има нов мъж в живота си:

Истина или шега – Селена Гомес излиза с Бени Бланко? Това е въпросът, който циркулира в социалните мрежи от снощи, след като 31-годишната изпълнителка и актриса сякаш потвърди романса си със своя колега. Гомес, която рядко говори за личния си живот, особено в Instagram, коментира няколко публикации, свързани с нея и Бланко, което накара феновете да се зачудят дали тя наистина има нов мъж в живота си или просто се опитва да засенчи поредните слухове.

Първоначално тя коментира публикация, в която се твърди, че с Бланко имат връзка. Докато феновете се опитваха да я защитят срещу изданието и да пишат, че личният живот на Гомес си е неин, то тя шокира всички, като се включи в коментарите. Това създаде вълна от още коментари, като голяма част от потребителите се зачудиха дали профилът на Селена е хакнат и това да е дело на интернет трол. 

Един фен дори влезе в спор със звездата, твърдейки че Бени Бланко е възможно най-лошият избор за нея. Той пише, че изпълнителят в миналото е обиждал Гомес и дори я е псувал в социалните мрежи, което би трябвало да я навежда на мисълта, че няма да се отнася добре с нея. Селена обаче не остана безмълвна и контрира с няколко категорични коментара. 

"Защо тогава той е най-хубавото нещо, което някога ми се е случвало?", написа актрисата.

"Той е по-добър от всеки друг, с когото някога съм била", добави Селена.

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС