Венера преминава в Скорпион - повече страст, малките проблеми стават очевидни

Ще жадуваме за интензивни преживявания

04.12.2023 | 07:57 Редактор: Искра Ангелова
Венера преминава в Скорпион - повече страст, малките проблеми стават очевидни

На 4 декември планетата на любовта, парите и красотата - Венера, ще премине в знака на зодия Скорпион. Венера е свързана с взаимоотношенията, нашата общителност, привързаност. За Скорпионът е известно, че обича страстта и често се впуска с главата напред в любовта. Това означава, че до 29 декември, докато трае този транзит, ние ще жадуваме за смислени и интензивни преживявания.

Дълбочината и интимността стават по-важни, карайки ни да разменим несериозни връзки за дълготрайна романтика. Любовта може да граничи с обсебване, когато Венера е в този знак, принуждавайки ни да дадем и поискаме всичко, когато става дума за сърдечни въпроси.

Транзитът на Венера в Скорпион е време, когато ще искаме да хвърлим светлина върху сенките на нашите взаимоотношения. Ще търсим истината и ще помислим какво е време да пуснем да си иде. Този транзит е една голяма проверка за нашите взаимоотношения, на реалността, независимо дали искаме да е такава или не.

Но транзитът може да извади на преден план и борбите за власт, проблемите с парите. Малките проблеми стават по-очевидни, отколкото са били преди. Как се харчат парите се превръща във фокус в партньорствата, където финансовите ресурси се споделят. Това също може да е момент, когато имаме по-силен интерес да правим финансови инвестиции или решения относно заеми, застраховки или други области от живота ни, свързани с пари.

Определено Венера в Скорпион може да не е лек транзит, но пък ако сме готови за предизвикателство както емоционално, така и физически, това може да се окаже трансформиращо време, което ще ни сближи още с любимия ни човек. 

Когато планетата на любовта е в сексуалния Скорпион, емоциите се засилват, задълбочават се връзките и желанията. Венера внася страстна, интензивна енергия в отношенията, като ни подтиква да търсим дълбока интимност и да разкриваме скрити истини.

Четете цялата статия в az-jenata.bg.

Снимка: Pixabay