Любовен хороскоп за всички зодии за периода 4 – 10 декември

Ще бъдем изцяло или напълно откъснати от някого

02.12.2023 | 18:17 Редактор: Тодор Петров
Любовен хороскоп за всички зодии за периода 4 – 10 декември

В първата седмица на декември интензивността, която Венера носи, след като ще премине в знака на Скорпион, изисква подход всичко или нищо към любовта. Ще бъдем изцяло или напълно откъснати от някого. Планетата ще влезе в тригон със Сатурн, стабилизирайки връзките ни, въпреки трудностите. Нептун обаче може да ни накара да гледаме през розови очила. 

Овен 

В първите дни на декември Венера навлиза в знака на Скорпион и вашия 8-и дом. В резултат на това вероятно ще жадувате за емоционална връзка с някого или с любимия човек. Възможно е да имате взаимното желание да споделите за минали травми. Необвързаните определено ще имат любовни вълнения.

Телец 

Динамиката на любовта и връзката ви, ако имате такава, определено ще ви обогати. Венера навлиза във вашия сектор на партньорството, носейки със себе си желанието за създаване на значими връзки. Необвързаните представители на зодията може да прекъснат срещи, за които усещат, че няма да доведат до развитие.

Близнаци 

Скъпи Близнаци, романтичните ви перспективи са напът да променят посоката. Венера ще окаже влияние върху вашия 5-и дом на любовта и удоволствията, но и на вашия 6-и дом на работата и кариерата. В резултат на това е възможно да бъдете обсебени от идеята да угодите по всякакъв начин на любимия човек, само и само да докажете любовта си.

Рак 

Раци, звездите показват, че първата седмица на декември ще бъде с приятни емоции за вас по отношение на любовните въпроси. Венера навлиза във вашия сектор на романтиката, носейки ви възможности за нови флиртове, връзки. 

Лъв

Планетата на парите и любовта – Венера, ще окаже влияние върху любовния и семейния ви живот. С Венера в интензивния знак Скорпион, в който тя ще премине, е възможно семейна криза или интрига от страна на ваш роднина да нарушат хармонията с любимия ви човек. 

Дева 

Деви, през новата седмица ще сте готови да се върнете в любовния си балон. Нептун, планетата на идеализма и магията, става директен във вашия партньорски сектор. Ако сте били по-малко състрадателни или прощаващи към половинката си, това е на път да се промени. Вероятно ще искате да я/го поставите на пиедестал и да живеете заедно в тази омагьосана приказка, дори и да не е напълно реална.

Везни 

Скъпи Везни, за вас е важно да се чувствате ценени от партньора си. За щастие, ако сте във връзка, е по-вероятно да изпитате чувството, че сте искрено обичани. Това е така, защото Венера влиза във вашия 2-ри дом на ценностите, подчертавайки тези енергии за вас.

Скорпион

Скорпиони, очаква ви зашеметяваща седмица за любовта. Венера навлиза във вашия знак. В резултат ще бъдете по-съблазнителни за другите и с лекота ще привличате вниманието към себе си. Ако сте обвързани, то не се учудвайте, ако половинката ви желае по-силно. Нептун също ще помогне на Скорпионите да сбъднат романтичните си желания.

Стрелец 

Скъпи Стрелци, възможно е да се нуждаете от проверка на реалността тази седмица, когато става въпрос за любовния ви живот. Възможно е да започнете да се заблуждавате с фантазия по много нездравословен начин, убеждавайки себе си, че нещо е реално, когато не е нищо повече от илюзия, която сте си измислили.

Козирог 

Козирози, в момента логиката е най-добрият ви инструмент, когато става въпрос за това как мислите за любовта. Меркурий е във вашия знак и ще прави перфектен тригон с експанзивния Юпитер във вашия любовен сектор. Вие мислите оптимистично за текущия си романтичен сценарий.

Водолей

Скъпи Водолеи, романтичният ви свят е потенциално в светлината на прожекторите и другите ще го видят, независимо дали ви харесва или не. Венера е в тайнствения знак Скорпион, и информацията, която се споделя, може да е нещо, което бихте искали да бъде запазено в тайна. Пример – бивш ваш партньор може да каже нещо по ваш адрес. Няма да останете доволни, но избягвайте да водите публичен спор. 

Риби

Готови сте да затворите очи и да живеете в собствените си мисли, когато става въпрос за любовния ви живот. Напоследък може да е имало твърде много реалности, с които се е наложило да се справите. В резултат на това се нуждаете от почивка от тях. Нептун – вашата управляваща планета, става директен във вашия знак, което допълнително ще ви накара да се откажете временно от любовните въпроси.

Повече за всяка зодия четете в az-jenata.bg

Снимка: Pixabay