Опасни сигнали: Признаци, че половинката ви изневерява

Езикът на тялото рядко лъже

30.11.2023 | 22:16 Редактор: Толя Стоянова
Опасни сигнали: Признаци, че половинката ви изневерява

Изневярата може да бъде прикривана много дълго. Но ако сте по-наблюдателни и се вгледате в някои съмнителни сигнали, които езикът на тялото издава, може да разпознаете изневярата. Поведението издава подобни скрити действия, защото езикът на тялото рядко лъже. Колкото и добре да се владее човек, колкото и умело да контролира това, което прави, казва и как се отнася в различните ситуации, някои малки сигнали се прокрадват и подсказват за този сериозен проблем за всяка връзка. 

Нервност, когато говорите за връзката или за изневери 

Темата на разговор може да предизвика реакция у партньора ви. Ако е деликатна, свързана с връзката, с отношенията ви или хипотетично се заговори за изневяра между вас в компанията на приятели, а той започне да се изнервя, това е лош сигнал.

Сменя темата 

Ако говорите за нещо, което изведнъж кара партньорът ви да смени темата, това е подозрителен сигнал. Ако например изневерява с жена, която познавате и стане дума за нея, той рязко се опитва да смени темата и да отклони вниманието ви, може би има тайна връзка с нея.

Крие телефона си

Когато човек има комуникация, която никой не бива да вижда, особено половинката му, той се опитва всячески да скрие това. Сложил е пароли, които не знаете. Настроил е екрана на телефона така, че да не показва предварителен изглед на съобщенията, които получава. Държи телефона си винаги в ръце или в джоба си, дори в тоалетната. Всичко това издава желание за прикриване на всяка цена. 

Усмихва се, когато си пише с някого 

Този сигнал, разбира се, може да не означава задължително, че ви изневерява, но със сигурност е съмнително. Ако партньорът ви си пише с някого и неволно се усмихва широко, без да осъзнава, че го виждате, това може да означава, че общува с човека, с когото ви изневерява. 

Четете повече в az-jenata.bg.

Снимка: Pexels