Седмичен хороскоп: Водолеите да намалят темпото, Лъвовете да подредят финансите си

Везни, откажете се от амбициозните цели

20.11.2023 | 21:30 Редактор: Вяра Димова
Седмичен хороскоп: Водолеите да намалят темпото, Лъвовете да подредят финансите си

През новата седмица ще е важно да анализираме разходите си. Повече за всяка зодия вижте в седмичния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева. 

Овен

Ще е трудно да съчетаете собствените си желания с професионалните задължения и социалния живот. Събитията ще са интензивни, но на вас ви харесва да живеете в динамична среда. Предстоят нови запознанства, които ще се развият бързо. 

Телец

Интересен период, в който освен обичайните си занимания ще можете да практикувате и други. Ще ви изпълни вдъхновение и усещане за независимост. Пътуванията от всякакъв характер ще са успешни.

Близнаци

Ще се налага да променяте намеренията си в професионалната сфера. Не се колебайте, гъвкавата реакция ще е по-подходяща, отколкото постигането на някаква цел след многобройни опити. В личен план промени не се очакват. 

Рак

Ще осъществите намеренията си, но само ако си осигурите подходящи и надеждни сътрудници. Излъчването ви е осезателно, ще спечелите доверието на хората, които са ви необходими, стига да намерите общ език с тях и да обясните замислите си разбираемо.

Лъв

Започнете периода с анализ на финансовите си наличности. Прегледайте разходите, преценете как да разпределите бъдещите покупки, отчитайки предстоящите приходи. В професионалната сфера предстоят промени, които или сте подготвяли от дълго време, или вече са в процес на уговорка.

Дева

Още в началото на седмицата ще намерите изход от сложните ситуации, които са предизвиквали тревоги в предишните дни. След това ще можете да дефинирате новите си цели, да се заемете с обезпечението на изпълнението им, да разширите влиянието и да създадете полезни контакти за сътрудничество.

Везни

Откажете се от амбициозните цели. Ще се справите много по-убедително, ако си поставяте малки, изпълними, отговарящи на обективните ви способности и ги постигате във възможно най-кратък период. Често ще се налага да се занимавате с отношенията си и ще прекратите доста от съществуващите към момента конфликти.

Скорпион

Ще успеете да осъществите почти всички свои хрумвания, които не изискват прекалено много време за реализация. Действайте смело, новостите ще са буквално на всяка крачка около вас. Някои ще ви харесат от пръв поглед, други ще изискват време за размисъл, за да си дадете сметка доколко ще са полезни.

Стрелец

Първоначално Слънцето, а след това и Марс ще навлязат във вашия знак. Полезно е да се уедините, да анализирате постиженията и грешките, да разпределите приоритетите. Откажете се от дейностите, които не ви носят радост и приходи.

Козирог

Първоначално направете онова, което до този момент съзнателно сте отлагали. Постарайте се да изпълните всички дадени обещания, да постигнете естествен завършек на започнатите дейности, да създадете надежден устойчив фундамент за бъдещите си начинания.

Водолей

Намалете темпото и наблюдавайте внимателно случващото се около вас. Периодът не е подходящ за грандиозни начинания. За предпочитане е да се посветите на рутинните занимания и едно по едно да отхвърляте натрупаните към момента задължения с цел в края на седмицата да разполагате с достатъчно лично време.

Риби

Помислете за предстоящите пътувания и за евентуалните възможности за допълнително обучение. Редувайте задължителните дейности с онези, които ви доставят удоволствие, за да поддържате тонуса и работоспособността си на ниво.

Четете повече в az-jenata.bg.

Снимка: pixabay