Любовен хороскоп 20-26 ноември: При някои зодиите се засилва желанието за интимност

Овните са обзети от съмнения, Лъвовете може да преживеят сексуално разочарование

19.11.2023 | 13:15 Редактор: Елеонора Танева
Любовен хороскоп 20-26 ноември: При някои зодиите се засилва желанието за интимност

Очаква ни динамична, донякъде и напрегната седмица за любовта. Марс няма да бъде в добра позиция спрямо Стрелец. Въпреки това ще имаме силното желание да постигнем растеж и развитие в любовен план. Марс ще ни подтиква, докато Сатурн ще ни дърпа. Хубавото е, че това няма да продължи дълго.

Овен 

Вярата ви в любовта може да бъде подложена на изпитание през тази седмица. Тази криза вероятно ще настъпи, когато Марс, който е управляващата ви планета, влезе във вашия 9-и дом на вярванията в петък, но няма да е в добра позиция спрямо Сатурн. Ако напълно блокирате любовта, защото не вярвате, че някога ще се получи, може да осъзнаете, че вие сте единственото нещо, което стои на пътя ви. 

Телец

Марс навлиза във вашия 8-и дом на трансформацията, което вероятно ще стимулира желанието ви да „преследвате“ удовлетворение с някого, на когото имате доверие. Проблем може да назрее, когато Марс се срещне със Сатурн. Ако сте във връзка с любимия човек може да се отдалечите и да загубите внезапно желание за интимност в спалнята. 

Близнаци 

Желанието ви за създаване на любовна връзка може да бъде доминиращо, защото може да дойде с цената на напредък в кариерата. Ако в момента сте необвързани, може напълно да пропуснете възможността за работа, защото сте твърде заети да преследвате любовта. Като алтернатива, ако сте във връзка, възможно е да почувствате, че партньорът ви не ви подкрепя в преследването на професионална цел.

Рак 

Физическото и духовното самоусъвършенстване в момента са във фокуса ви. Марс влиза във вашия 6-и дом в петък, а до събота ще постави в квадрат Сатурн, който в момента е във вашия 9-и дом на духовността. Това може да се превърне в решение да се дистанцирате от секса или физическите връзки за известно време, за да си възвърнете желаната гледна точка по въпросите за любовта, пише az-jenata.bg.

Лъв

За Лъвовете има вероятност да преживеят сексуално разочарование. Марс навлиза във вашия сектор на романтиката. Това обикновено засилва вашите интимни желания и поддържа повече действие в спалнята. Марс няма да е в добра позиция спрямо Сатурн, което вероятно ще блокира Марс (и вас) от изпълнението на подобни желания. Марс казва „Да!“ но Сатурн казва „Не!“. 

Дева 

През новата седмица, родените под знака на зодията ще бъдат фокусирани върху семейните въпроси, оставяйки им малко време за любов. Огненият Марс влиза във вашия 4-ти дом на дома и семейството, стимулирайки промяната във вашата енергия. В края на седмицата Марс ще бъде в квадрат със Сатурн – планетата на ограниченията, който сега е във вашия партньорски сектор. Ако е имало някакви трудности между вас и партньора ви, може да има повече ситуации на напрежение помежду ви.

Везни

Скъпи Везни, изричането на истината може да подобри любовния ви живот, но тази седмица все още може да се почувствате така, сякаш не сте готови да говорите, тъй като вероятно усещате, че това може да доведе до конфликти. При необвързаните Везни е възможно някой познат да се опита да флиртува, но може да се окаже, че емоциите ви не са взаимни.

Скорпион

През тази седмица вероятно няма да усещате любовта, колкото и да се опитвате. Сатурн оказва влияние върху вашия сектор на романтиката и това със сигурност ще доведе до кармични уроци в тази област. Марс ще бъде в квадрат със Сатурн, изисквайки да се изправите срещу причината зад всеки блокаж. 

Стрелец 

Стрелците ще преследват това, което искат и ентусиазъм няма да им липсва. Марс влиза във вашия знак, което ви позволява да продължите напред с всяко действие, което сте искали да предприемете. Ако има някого, в когото сте били влюбени, но сте се чувствали твърде срамежливи, за да направите крачка, всичко това е напът да се промени.

Козирог

Козирози, може би е време да преосмислите в какво влагате силите си. Огненият Марс навлиза във вашия 12-и дом. Сега няма да е идеалното време за нова романтична връзка – освен ако сте сигурни, че няма да избързате с интимността. Ако не бързате, то тогава ще имате прекрасна възможност да се опознаете извън спалнята. Ако вече сте във връзка, може да не сте толкова интимни с партньора си известно време. Вместо това подновете духовната си връзка.

Водолей

Работата може да е отнела част от вниманието и енергията ви за любов в последно време. Но това може да се промени тази седмица. Марс навлиза във вашия социален 11-и дом, стимулирайки възможностите да посещавате партита или да отидете на семейни вечери и забавни събирания с любимия ви човек. От друга страна, необвързаните ще флиртуват и определено няма да им бъде скучно в любовта.

Риби 

Рибите е възможно да отделят повече време в това да обмислят дали техните избори по отношение на любовта и партньорството са довели до подобряване или влошаване на живота им. Човекът, с когото искате да имате връзка, със сигурност ще окаже значително влияние върху качеството ви на живот, включително и вашата репутация и статус. Ако сте необвързани, ще имате желание повече да се забавлявате и да се грижите за личния си комфорт. 

Снимка: pixabay