Хороскоп за 18 ноември: Лъвовете да се пазят от измами, Скорпионите с пристъпи на ревност

Везните да не действат импулсивно

18.11.2023 | 08:05 Редактор: Елеонора Танева
Хороскоп за 18 ноември: Лъвовете да се пазят от измами, Скорпионите с пристъпи на ревност

Овен

Интуицията ще ви подскаже как да се измъкнете от трудните моменти. Изслушвайте търпеливо събеседниците си. Без да сте попитали и в съвсем неангажираща обстановка ще получите съществена информация, която ще ви помогне да улесните работата си.

Телец

Ако имате нужда от услуга и трябва да я получите от конкретна личност, помолете искрено и бъдете готови да се реванширате. Ще придобиете каквото ви е необходимо, но не бива да парадирате с постиженията си.

Близнаци

Успешни ще бъдат контактите с потенциални бизнес партньори, клиенти, доставчици, брокери, особено ако сте си набелязали покупко-продажби в големи размери. Не довършвайте нито една от сделките си без обстоен маркетинг.

Рак

Част от дискусиите, които предстои да водите ще са на културно-информационни, социално-спортни теми или свързани с организацията на благотворителни дейности. Не бързайте да представяте всичките си идеи, придържайте се към темпото на останалите участници. Ще научите нещо ново.

Лъв

Някои предложения ще са твърде „розови“, за да са истински. Не ги отричайте директно, но и не се заблуждавайте, че непременно ще се осъществят. За предпочитане е да не разгласявате намеренията си, може да ви въвлекат в интрига.

Дева

Ще се наложи да си осигурите важна, но в известен смисъл непопулярна информация, която принципно не се публикува в медийното пространство. Действайте задълбочено и без много шум. Едва ли ще откриете всичко от един източник, но след като „сглобите“ отделните части, ще сте обезпечили по-важното.

Везни

Въздържайте се от импулсивни действия и решения, продиктувани от силни емоции, особено ако биха засегнали професионалния или любовния ви живот. Със сигурност ще съжалявате, защото ще се окажат необратими.

Скорпион

Пристъпите на ревност, стремеж към превъзходство, опит за контрол на околните или налагане на мнението ви ще предизвика остри конфликтни ситуации, в които няма да сте печелившата страна. Преди да направите каквото и да било, помислете дали последствията ще ви харесат, пише az-jenata.bg.

Стрелец

Отстоявайте интересите, но по начин, по който не бихте навредили на позициите си. Обстоятелствата няма да се развиват според предположенията ви и онова, което възприемате като правилна тактика, може да се окаже разрушително.

Козирог

Не реагирайте на провокации. Може да се натъкнете на нелицеприятни действия от страна на високопоставени лица или такива, намиращи се над вас в йерархичното ниво. Противопоставянето няма да ви улесни, така че по-добре запазете спокойствие и изчакайте.

Водолей

Избягвайте контактите с изпълнителната власт, а още по-малко разправиите с представителите ѝ. Колкото и да сте аргументирани, да сте убедени в правотата си, ще намерят начин да ви поставят в неизгодна позиция.

Риби

Не участвайте в обсъждането на спорни теми. Ако случайно се окажете въвлечени в такива, бъдете готови да отстъпите по въпроси, които не са ви жизненоважни и по никакъв начин няма да влошат битието ви.