Романтика, но и изпитания: Любовен хороскоп за периода 13 - 19 ноември

Раците ще срещнат нова личност, ценни уроци ще получат Девите

12.11.2023 | 17:57 Редактор: Вяра Димова
Романтика, но и изпитания: Любовен хороскоп за периода 13 - 19 ноември

Очакват ни динамични планетарни събития, които ще окажат сериозно влияние върху романтиката. Новолунието в Скорпион засилва желанието ни да изследваме най-дълбоките мистерии на любовта. Интуицията ни ще бъде повишена. Слънцето ще се противопостави на Уран. Ако се окажем изкушени да направим нещо, за което знаем, че само ще нарани някой друг в бъдеще, трябва да помним, че манипулацията винаги има своята цена.

Овен

През тази седмица енергията може да не е особено положителна, но вашата настройка към любовта ще бъде такава. Някои от вас ще осъзнаят, че най-добрият начин да подобрят любовната си ситуация е като се съсредоточат върху себеразвитието си.

Телец

В следващите дни любовният ви живот може да е по-нестабилен. За необвързаните представители на зодията ще бъде важно да не пренебрегват "червените флагове" в любовта, тъй като може някой да се опита да ги подведе.

Близнаци 

Когато става въпрос за любов, Близнаците определено ще се справят много по-добре от някои други представители на зодиака. Венера все още се движи през вашия сектор на романтиката и това определено ще направи по-вълнуващ любовния ви живот. 

Рак 

Раците може да почувстват любовта нестабилна. Въпреки че новолунието, което ни очаква, увеличава възможностите за любовни връзки, то няма да бъде в добра позиция спрямо Уран, създавайки напрежение в някои ситуации. Необвързаните представители на зодията може да срещнат нова личност и да почувстват незабавна химия.

Лъв

За Лъвовете романтиката може да се окаже по-трудна през следващите дни. Има вероятност любимият ви човек да не подкрепя вашите амбиции. Новолунието тази седмица ще се "противопостави" на Уран, който сега управлява партньорския ви сектор. Възможно е партньорът ви да е недоволен, че не успявате да балансирате между личния живот и работата. 

Дева

Въпреки че е възможно с любимия човек да преминете през някои спорни ситуации, той ще ви напомни все пак колко сте ценни за него. Всъщност може да осъзнаете, че той/тя е най-голямата ви подкрепа, помагайки ви да разрешите работен или семеен казус. 

Везни

Скъпи Везни, през тази седмица ще имате способността да очаровате всеки. Венера, планетата на красотата и изяществото, в момента се движи през вашия знак, което ви позволява да извадите наяве най-доброто от вашата естествена венерианска грация и чар. 

Скорпион 

Скорпиони, новолунието във вашия знак няма да бъде в добра позиция спрямо непостоянния Уран, който в момента е във вашия партньорски сектор. До събота Слънцето и Марс ще се изравнят във вашия знак. 

Стрелец

Без значение как изглежда текущата ви любовна ситуация, ще си напомните за баланса в отношенията, за това какво искате от една бъдеща връзка и партньор и какво може да дадете в замяна. 

Козирог

Козирози, любовният ви живот може да стане доста объркан през новата седмица и това може да се дължи на намесата на приятел. Новолунието акцентира върху вашия приятелски сектор. 

Водолей

Романтика и сближаване може да очакват онези от вас, които са в сериозна любовна връзка. Ще споделяте едни и същи ценности, ще намирате заедно решения на важни въпроси и това ще обогати живота ви, пише az-jenata.bg.

Риби 

Риби, когато промените начина, по който гледате на нещата, нещата, които гледате, се променят. Това може да е вашата мантра тази седмица, когато става въпрос за любовния ви живот. Вероятно ще има радикална промяна в мисленето ви. 

Снимка: pixabay