Чанти и аксесоари Guess: Изберете комфорт и стил

17.10.2023 | 10:02 Редактор: Елеонора Танева
Чанти и аксесоари Guess: Изберете комфорт и стил

Ако сте в търсене на подходяща чанта, със сигурност на пазара ще откриете изобилие от възможности. сред които да избирате. Една много качествена марка с ненадминат стил и комфорт е Guess. Нека ви разкажем за различните възможности, които тя предлага. Сигурни сме, че ще откриете подходяща опция за вас. Освен това ще можете да комбинирате чанта и с интересен аксесоар от марката.

Търсите чанта според размер, който е най-удобен за вас?

Марката Guess предлага разнообразие от модели за чанти, спрямо най-точният размер за вас. За начало ще можете да подберете функционална опция за ежедневието, която е по-голяма и може да събере всички нужни вещи. Има възможности, в които спокойно е вариант да носите лаптоп, документи, телефон, ключове, несесер и още. Ако пък сте в търсене на средна опция, също има такива. Те са доста функционални както за носене на малко повече неща през деня, то така и за излизане вечер само с основни неща. В случай, че се нуждаете от елегантна много малка чанта за специален повод, отново ще откриете варианти от марката. Има такива за комбинация с много официални тоалети, а и интересни за основен акцент при спортно-елегантен стил. Така че ще можете да изберете лесно guess чанта в най-удобната големина за вас.

Искате да изберете най-точна чанта спрямо определен от вас цвят?

В случай пък, че търсите определен цвят за чанта, отново марката Guess предлага доста варианти. Например искате нова такава за конкретен тоалет или просто функционална опция за комбинация с много такива. Разбира се ще откриете варианти в класическо черно, а и в нюанси на кафяво, които лесно да комбинирате с различни тоалети. Освен това ще е идея и отново да заложите на доста приложим цвят като бяло, но пък с интересни орнаменти или златна или розова дръжка, цветни капси и други. А защо да не добавите към нея и подходящи бижута от същата марка? Допълнително са налични и по-различни цветове за конкретен тоалет. Само някои примери за такива са чанти в бледосиньо, наситено зелено или пък яркооранжево. Разбира се ще откриете и стилни опции в няколко цвята. Например бяло, черно и златно, розово и бежово или пък черно и леопардово.

За вас е основно да имате максимален комфорт и удобство при носенето?

Ако пък сте в търсене на максимално функционална чанта от гледна точка на начина на носене, също от Guess ще намерите доста варианти. Нека за начало да споменем, че са налични раници. Има чудесни кожени опции, които се връзват добре с доста тоалети, побират достатъчно вещи и са максимално удобни за носене. В случай, че сте почитателки на дръжките през рамо за максимално удобство и сигурност, марката предлага и такива възможности. Ще можете да подбирате сред предимно малки и средни модели на такива. От мъжките модели пък можете да заложите не само на мъжки чантички за кръста nike, но и на такива от guess. Марката предлага дори и удобни модели на куфари в малък и среден размер. А освен това ще можете да изберете дори и малък сак, за да сте стилни дори когато отивате на вашата любима тренировка. А защо да не комбинирате всичко още по-добре с шапка, ръкавици и шал Guess?