Венера влиза в Дева - време е за любов

Тя може да се окаже дори на работното място

05.10.2023 | 23:00 Редактор: Елеонора Танева
Венера влиза в Дева - време е за любов

На 8 октомври планетата на любовта, красотата и парите – Венера, влиза в знака на зодия Дева. Там тя ще остане до 8 ноември. През този едномесечен период ние ще можем да изразяваме любовта си, присъствайки активно за нашия партньор.

Девата е земен знак, чувствен, но също е доста практична, обича да мисли. Докато Венера е в нейната компания, през следващите седмици това, което купуваме, забавленията, на които се наслаждаваме, ще се определят от това дали имат смисъл и практическа цел или не.

По отношение на парите, удоволствията и романтиката, ще сме по-консервативни, готови да анализираме тези въпроси. Възможно е да срещнем приятели или любовници чрез нашата работа или приятни занимания, свързани по някакъв начин със здравето. 

Любовта взема чувствителен обрат, когато Венера преминава в Дева, тъй като планетата представлява нашите взаимоотношения, а Дева е аналитичният знак, който се фокусира върху по-практичните въпроси на живота. Сега този транзит ни дава възможност да работим по-усилено върху нашите партньорства.

Необвързаните ще видят някои червени флагове, които иначе биха пропуснали в любовните интереси. 

Четете повече в az-jenata.bg.

Снимка: pixabay