Меган държи здраво юздите на Хари далеч от кралското семейство

Той обмисля закупуването на дом в Лондон

02.10.2023 | 12:16 Редактор: Толя Стоянова
Меган държи здраво юздите на Хари далеч от кралското семейство

Не е тайна сложната връзка на херцозите на Съсекс с кралските им роднини. Принц Хари се опита няколко пъти да остане в замъка Уиндзор по време на редките си посещения в Обединеното кралство, но всеки път му беше отказано, като дворецът се позовава на факта, че стаята не е била подготвена навреме.

Сега той обмисля закупуването на дом в Лондон, но съпругата му Меган Маркъл не одобрява идеята поради опасения, че сделката може да сближи Хари с кралското семейство, което не подкрепя брака му с нея.

Въпреки факта, че двойката пропиля по-голямата част от състоянието си и проектите им не донесоха очаквания доход, Меган и Хари продължават да водят активен обществен живот и да работят по нови проекти.

Двамата преди това са имали дом в Лондон, но се преместват в Калифорния, след което крал Чарлз III ги моли да напуснат Frogmore Cottage. Въпреки това принцът може да се върне във владенията на короната в бъдеще, ако получи съгласието на крал Чарлз III.

И докато Меган все повече отдалечава съпруга си от роднините му във Великобритания, то той се оказа шокиран от сцени на някогашната актриса в миналото ѝ.

Преди сватбата си с принца Меган беше актриса и участва в телевизионния сериал "Костюмари", където играеше ролята на адвокатски асистент. Херцогът на Съсекс призна, че му е трудно да се примири с интимни сцени на екрана с участието на съпругата си.

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС