Любовен седмичен хороскоп: Обрат при Козирозите, хоризонтът пред Раците не е розов

Водолеите да са нащрек за неочаквана семейна ситуация

25.09.2023 | 12:33 Редактор: Елеонора Танева
Любовен седмичен хороскоп: Обрат при Козирозите, хоризонтът пред Раците не е розов

Интензивни любовни преживявания в последната седмица на месеца. Венера в Лъв прави последния си квадрат с Уран. В последните дни на месеца ни очаква и пълнолуние в Овен, което ще ни напомни да не крием своите желания. Комуникацията с другите ще се подобрява благодарение на Меркурий и Юпитер.

Овен

През последните дни на септември Овните ще бъдат открити за своите чувства, дори и това да има риск да засегне някого. Това ще се дължи на пълнолунието във вашия зодиакален знак, но да не забравяме, че и Венера във вашия романтичен сектор е в квадратура с Уран. Някои от вас може да решат да продължат напред сами, вместо да правят компромиси. Това ще бъде проблем, ако сте в сериозна връзка, тъй като може да бъдете възприети като егоист. За вас обаче това може да се почувства по-скоро като самосъхранение.

Телец

Телците ще бъдат приятно изненадани тази седмица. Може да сте се чувствали обезсърчени от любовта, да изглежда, че никога не сте срещали някого, който вибрира на вашето ниво, емоционално, интелектуално, физически или духовно. Ако случаят е бил такъв, имате невероятен шанс да срещнете или да задълбочите връзката си с човек, който има много допирни точки с вас. Ако обаче сте в дългосрочна любовна връзка, внимавайте за внезапна ситуация, която може да повлияе на вашите романтични планове.

Близнаци

Любовта ще изненада и представителите на зодия Близнаци. Венера ще бъде в квадрат с Уран, което ще се усеща като романтична крива, която ви се е случила изневиделица. Тъй като Уран е във вашия скрит 12-и дом, е възможно някой неочаквано да разкрие романтични чувства към вас. Този таен обожател наистина може да ви остави неподготвени.

За обвързаните има вероятност да разкрият информация на половинката си, която никога не са възнамерявали да споделят и това да доведе до някои проблеми.

Рак

Бързият обрат на събитията в социалния ви живот може да доведе до проблеми в романтичния ви живот. Има вероятност да срещнете бивша половинка и това по някакъв начин да наруши хармонията в настоящата ви връзка. Необвързаните е добре да обмислят стъпките си и да внимават на кого се доверяват. Съветите от приятели невинаги ни служат добре.

Лъв

Венера във вашия знак ще бъде в квадрат с Уран, предизвиквайки определена промяна в статуквото, която промяна е вероятно да се случи за вас по отношение на романтичните въпроси. Това може да бъде всичко, от внезапна раздяла до внезапен напредък с любовен интерес или сериозен партньор. Ако копнеете да бъдете свободни в любовта, може да се запитате дали изобщо се нуждаете от връзка в настоящия момент или не. Необвързаните Лъвове няма да скучаят.

Дева

Деви, през новата седмица има вероятност да се освободите от някакъв модел на любов, за който сте се придържали, защото сте били убедени, че това е „правилното нещо“. Желанието да запазите високото морално положение в дадена ситуация може да е компрометирало щастието ви в любовта. Ако съжалявате, че не сте били по-отворени, вече сте готови да направите първата стъпка! За други Деви, ситуацията в любовта може да се окаже напрегната, особено ако се чувстват отегчени по някакъв начин от поведението на половинката си, пише az-jenata.bg.

Везни

Пълнолунието в знака на Овен ще освети вашия сектор на отношенията. Вие, повече от всеки друг зодиакален знак, сте насърчавани да търсите обвързване. В резултат на това, лунното събитие може да се отрази силно положително във връзката, която имате с някого. Тази връзка може да задоволи вашите романтични нужди. В зависимост от текущата ви ситуация, възможно е да се стигне до годеж или брак.

Скорпион

Възможна е внезапна промяна в състоянието на вашата връзка. Ако това се случи, може да сте доста разтърсени или окрилени от любов. При някои представители на знака може да настъпи раздяла, особено ако нямате желание да поемате сериозен ангажимент. От друга страна, ако това не е вашият сценарий, с любимия ви човек може да планирате някои забавления, пътувания, които да се отразят положително на взаимоотношенията ви. Ако сте необвързани, статусът ви определено ще ви носи удовлетворение.

Стрелец

Пълнолунието в знака на зодия Овен сигнализира за големи промени в любовния ви живот. При някои от вас, които са в двойка, може да се окаже, че има бебе напът. Необвързаните също могат да празнуват любовта, стига да са готови да поемат малко рискове. Пълнолунието ще ви напомни да повишите самочувствието си. Не се колебайте да направите първата крачка към всеки, който е привлякъл вниманието ви.

Козирог

Обрат в любовен план! Той може да включва финанси. Ако сте във връзка, има вероятност да откриете, че партньорът ви е поел небрежен риск с пари от бюджета ви и е загубил. Това може да доведе до раздяла, ако нещата помежду ви от известно време са нестабилни. От друга страна, необвързаните ще имат желание за флирт, но ще обръщат голямо внимание на това с кого им се случва.

Водолей

Неочаквана семейна ситуация може да застраши стабилността на настояща или процъфтяваща връзка. Възможно е вашият партньор да не знае как да се справи с тази ситуация. От друга страна, любовният ви интерес може да приеме позицията, че това е "ваш проблем", тъй като това е вашето семейство. Вие определено няма да реагирате добре на това. Като цяло седмицата ни изправя пред ситуации, които могат да доведат до конфликти и това донякъде ще се дължи на пълнолунието в знака на огнения Овен. Затова бъдете внимателни в комуникацията.

Риби

Комуникацията е жизненоважна част от всяка връзка и точно сега ще ви се наложи да си го напомните. Меркурий се движи през вашия партньорски сектор и ще направи великолепни връзки както с Юпитер, така и с Уран във вашия сектор за съобщения. Не само, че с любимия човек ще общувате с лекота, но е възможно и да вземете някакво важно решение заедно. Необвързаните Риби може да имат вълнуващо запознанство.

Снимка: pixabay