Защо на Аштън Къчър и Мила Кунис им се наложи да се извиняват на феновете 

Двамата актьори подкрепиха Дани Мастерсън

17.09.2023 | 11:46 Редактор: Тодор Петров
Защо на Аштън Къчър и Мила Кунис им се наложи да се извиняват на феновете 

Аштън Къчър и Мила Кунис бяха сред актьорите, които изразиха подкрепата си към Дани Мастерсън, но бързо трябваше да се извиняват заради критики от феновете.

Актьорът от „Шеметни години“ беше осъден на 30 години затвор преди седмица заради обвинения в две изнасилвания, случили се по време на пика на кариерата му. Преди съдията да произнесе присъдата си, Аштън Къчър и Мила Кунис изпратили писма в защита на Мастерсън. Те наричат колегата си „модел за подражание“, като 45-годишният Къчър казва, че се е спасил от наркотиците именно благодарение на Мастерсън.

В писмото на Аштън се споменава, че колегата му е „изключително честно и добронамерено човешко същество“ и се казва, че Къчър, който играеше с Мастерсън в The Ranch, не може да си спомни момент, в който Дани някога е изричал лъжа.

Мила Кунис също написа писмо в подкрепа на колегата си, наричайки го „човек с невероятен характер“. По думите ѝ, запознанството им се случва на снимачната площадка на „Шеметни години“ и още тогава е видяла неговата добра и искрена душа. Подобно на съпруга си, Кунис казва, че Мастерсън я е предпазил от наркотиците в Холивуд и го описва като „невероятен приятел“ и „прекрасен модел за подражание“.

Четете повече в tialoto.bg

Снимка: БГНЕС