Ето какво ни очаква в любовен аспект от 18 до 24 септември

Скорпиони, много е вероятно някой да разкрие емоциите си към вас

16.09.2023 | 11:15 Редактор: Михаела Кирилова
Ето какво ни очаква в любовен аспект от 18 до 24 септември

Овен

Може да прекарате голяма част от седмицата в мисли за мечтаната любов, особено необвързаните. Не очаквайте вашата сродна душа веднага да се появи в живота ви. Обвързаните Овни ще могат да се сближат още повече с любимия човек.

Телец

Любовният ви живот може да изглежда като сбъдната романтична приказка. Ще задълбочите взаимоотношенията с вече появил се любовен интерес. Ако сте във връзка, с любимия човек може да имате намерение да планирате пътуване.

Близнаци

До края на седмицата ще се почувствате готови отново да отделите време за любов и романтика. Сърцето ви е отворено и сте готови да прегърнете всички удоволствия, които идват със срещите и романтиката, без значение дали сте във връзка или не.

Рак

Комуникацията може да се превърне в най-силната част от връзката ви. Вашият настоящ или желан партньор може да се обърне към вас с дълбоки и смислени теми за разговор.

Лъв

Намирате се в период, в който романтиката и финансите наистина могат да се съчетаят добре.  Ако сте необвързани, възможно е да имате вълнуващо запознанство или отношенията ви с любовен интерес да се задълбочат.

Дева

Изборът да видите най-доброто в любимия ви може да е точно това, което трябва да направите, за да спасите настоящата си връзка. Ако сте необвързани може да имате среща и силно привличане към някого.

Везни

Вие сте готови да покажете най-добрите си качества, когато става въпрос за любов и партньорство. Обвързаните могат да планират дейности, които да правят с любимия човек. Необвързаните лесно ще привличат вниманието към себе си.

Скорпион

Много е вероятно някой да разкрие емоциите си към вас и това ще ви накара да се чувствате прекрасно. Ако сте в нездравословна романтична ситуация с някого, направете всичко възможно да си дадете сметка дали страданията ви си заслужават.

Стрелец

Обвързаните Стрелци ще положат усилия с любимия човек да разнообразят живота си като двойка. За онези от вас, които си нямат партньор, внимание към вас няма да липсва, но все пак бъдете внимателни с кого си организирате срещи.

Козирог

С любовен интерес или с партньора ви може да имате голямото желание да се потопите заедно в ново занимание, хоби, пътуване. Необвързаните Козирози може да посветят повече време на себе си, пише az-jenata.bg

Водолей

Разочарованието може да повлияе на любовния ви живот през цялата седмица. Вие гледате в една посока, а партньорът ви в друга. Разбира се, това не означава непременно, че сте несъвместими.

Риби

Може да изглежда, че вашият любовен интерес винаги планира всичко или партньорът ви е единственият, който управлява малките неща във връзката ви. Това не трябва да ви разочарова, тъй като правилният партньор ще ви обича заради това, което сте.

Снимка: Pexels