Джеф Безос и годеницата му кацнаха с хеликоптер на Седмицата на модата

Двойката привлече впечатление в Ню Йорк

13.09.2023 | 18:21 Редактор: Вяра Димова
Джеф Безос и годеницата му кацнаха с хеликоптер на Седмицата на модата

Джеф Безос и Лорън Санчес определено знаят как да направят впечатление, дори на събитие, което няма нищо общо с тяхното поле за професионална изява.

Двойката, която се сгоди през май, беше забелязана да излиза от частния си хеликоптер, за да се отправи към дефиле от Седмицата на модата в Ню Йорк през уикенда. Безос и Санчес бяха в компанията на приятелите си Лидия Кайвс и Елса Колинс. Според снимки, споделени от американската журналистка, четиримата са се отправили към известния хотел Plaza за дефилето на модната марка Staud.

Сара Саудингър, която е основателка и главен дизайнер на лейбъла, е близка приятелка с бъдещото семейство, като дори беше сред гостите на годежа им в Италия. Към нея се присъедини и риалити звездата Крис Дженър. Събитието се състоя на яхтата за 500 милиона долара на Безос, а партито е било на крайбрежието на Амалфи.

След като кацнаха, бъдещите младоженци бяха забелязани да носят черни тоалети, а Безос се представи като истински джентълмен и помогна на всяка една дама да излезе от хеликоптера. 

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС