Бивше гадже на Мадона: Ще победи болестта и никога няма да намали темпото

"Тя ще има успешно турне", каза Питър Кентейс

19.07.2023 | 11:38 Редактор: Искра Ангелова
Бивше гадже на Мадона: Ще победи болестта и никога няма да намали темпото

Мадона "няма да позволи нищо да ѝ попречи" и "никога няма да намали темпото", въпреки предупрежденията на лекарите. На това мнение е Питър Кентейс, бивш приятел на поп иконата. По думите му тя ще се оправи, за да осъществи предстоящото си турне - Celebration.

64-годишната поп кралица бе откарана по спешност в болница заради влошеното си здраве. Оказа се, че е била настанена в интензивно отделение, след като се заразила с тежка бактериална инфекция. За да овладеят септичния шок, лекарите предприели сериозна терапия с лекарства.

Заради разболяването си певицата отмени своите предстоящи изяви, за които се готвеше с месеци. Днес обаче нейният бивш приятел смята, че скоро тя ще спечели поредната си битка и ще се завърне - за радост на нейните фенове.

"Мадона ще победи тази болест и ще има успешно турне. Тя винаги е била пълна с енергия, надминавайки другите изпълнители. И не я виждам дори да се опита да забави темпото", посочва мъжът.

Питър се запознава с Мадона, когато тя е на 19 години. Двамата се срещат в Мичиганския университет. Тогава тя посещавала школа по танци, а той бил млад инструктор там.

"Мадона създаде себе си. Тя няма да позволи нищо да ѝ попречи", категоричен е Питър, говорейки за силния дух на певицата пред The Sun.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС