Хороскоп за 9 юли: Девите да ограничат контактите си, Козирозите въвеждат ред в дома

Успехът все се изплъзва на Везните

09.07.2023 | 08:05 Редактор: Елеонора Танева
Хороскоп за 9 юли: Девите да ограничат контактите си, Козирозите въвеждат ред в дома

Овен

Не търсете смисъл и логика във всичко случващо се около вас. Най-доброто, което можете да направите за себе си, е просто да се забавлявате с абсурдните ситуации, на които присъствате.

Телец

Силните ви качества ще се наричат проницателност и интуиция. Мислите ви ще са насочени предимно навътре, към самите себе си, а не към външния свят. Ще стигнете до правилни заключения относно причините за преживени преди време странни събития.

Близнаци

Следвайте въображението и разгърнете артистичните си способности. Където и да се намирате – в шумна компания или в тесен семеен кръг, ще успеете да направите нещо като моно-шоу-спектакъл и да заредите всички присъстващи с прекрасно настроение.

Рак

Ще е трудно да се концентрирате само върху една тема, но имайки ясното съзнание, че трябва да се справите с всички набелязани задачи, ще успеете да си създадете завидно добра лична организация. Действайте с умерено темпо, за да сте сигурни в качеството на крайните резултати.

Лъв

Ще оползотворите максимално деня си, ако останете колкото е възможно повече сред природата. Излет с приятели или със семейството, независимо къде и независимо на какво разстояние ще ви зареди с енергия и тонус за цялата следваща седмица.

Дева

Ограничете контактите и се постарайте да не коментирате конфликтни теми. Провеждайте разговорите си на светска, интелектуална и каквато още друга тематика ви хрумне, но така, че да не се стигне до остри спорове.

Везни

С каквото и да се заемете, някак непрекъснато ще ви се "изплъзва“ и няма да постигате онова, което очаквате. След третия опит е много вероятно да станете и раздразнителни, но правилната тактика в такива моменти не е да търсите кой е виновен, а да помислите как най-лесно бихте могли да оправите нещата.

Скорпион

Почти през целия ден ще се наложи да се занимавате с уреждане на чужди проблеми. Съдействайте максимално, но не го правете за своя сметка. Да пренебрегнете за известно време интересите си не означава да се откажете от тях.

Стрелец

Ще се наложи доста бързичко да изпълните стари обещания, за които сте забравили. За щастие, ще разполагате и с време, и с ресурси като в крайна сметка вие ще сте доволни, че не сте си създали неприятности, а близките ви – че не са останали излъгани, пише az-jenata.bg.

Козирог

Още от сутринта ще ви изпълни силното желание да въдворите в дома си идеален ред. Направете си график и се заемете старателно, щом ви влече, но не очаквайте от близките си да проявят същия ентусиазъм. Усетите ли, че не са въодушевени от предложенията ви, по-добре не настоявайте.

Водолей

С огромна изненада може да откриете, че задачите, които сте си набелязали за днешния ден са прекалено много. Със сигурност няма да успеете да се справите с всичко, но ако действате последователно и постепенно, ще довършите повечето.

Риби

Проверете внимателно финансовото си състояние и анализирайте разходите. Ако имате неразплатени задължения, постарайте се да ги погасите. Всяко забавяне би могло да предизвика сериозни неприятности.