Джейн Фонда на 85: Не трябва да се страхуваме от остаряването

Легендарната актриса продължава да е заета с професионални ангажименти

06.05.2023 | 06:30 Редактор: Вяра Димова
Джейн Фонда на 85: Не трябва да се страхуваме от остаряването

Джейн Фонда казва, че остаряването не е нещо, от което да се страхуваш, а нещо, което да празнуваш. На 85 години легендарната актриса продължава да е все толкова заета с професионални ангажименти и определя новата си глава от живота като най-щастливата ѝ досега.

Носителката на "Оскар" участва в цели четири филма, които трябва да излязат тази година, включително комедията Book Club: The Next Chapter, чиято премиера е на 12 май. Фонда споделя, че снимките на продължението на излезлия през 2019 година Book Club с приятелките ѝ Даян Кийтън, Канди Бъргън и Мери Стийнбъргън са били сбъдната мечта.

"Точно така си представях женското приятелство. Когато бях по-малка, имаше вярвания, че жените са доста коварни и четири звезди не могат да работят заедно, защото ще се състезават помежду си, но това не е вярно. Ние сме приятелки и обичаме да работим заедно и да си помагаме с каквото можем", казва Фонда пред списание People.

Актрисата от "Грейс и Франки", която премина през химиотерапия за лекуването на нехочкинов лимфом миналата година и вече е в ремисия, признава за множеството висоти и падения в живота си. 

По думите ѝ, независимо от трудностите, тя винаги е намирала начин да продължи напред и да постигне целите си. 

"Имало е трагедии и предизвикателства в живота ми. Но успях да преодолея всичко. Била съм непокорна през целия си живот", категорична е Фонда.

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС