Джорджина отговори на новината за раздяла с Роналдо: Идиотите вярват на клюки

Твърди се, че проблемите са започнали, когато португалецт е дошъл в "Ал Насър"

29.04.2023 | 19:58 Редактор: Искра Ангелова
Джорджина отговори на новината за раздяла с Роналдо: Идиотите вярват на клюки

Джорджина Родригес отговори на ширещите се съобщения и слухове в медиите за проблеми с половинката ѝ Кристиано Роналдо и за спекулациите, че връзката им едва ли не е пред разпад.

Португалските медии съобщиха, че двамата са пред раздяла, тъй като на 38-годишния Роналдо му било писнало от нейния егоизъм и прекомерното харчене на пари.

"Завистливи и ревниви хора разпространяват слухове и клюки, а идиотите им вярват", написа 29-годишната Джорджина в Instagram, цитирайки текст от испанска песен.

Твърди се, че проблемите са започнали, когато Роналдо е дошъл в новия саудитски клуб "Ал Насър". Източник, близък до двойката, обясни, че Джорджина прекарва дните си в шопинг в луксозни търговски центрове, съобщи британският "Сън", предава БГНЕС.

Футболистът бил притеснен от факта, че Джорджина вече не е отдадена на семейството както преди, а гледа само себе си и собствената си изгода. Освен всичко това Джорджина уж развалила отношенията с майка му, с която Роналдо е много близък, така че футболистът започнал да си изпуска нервите и на терена.

Снимка: БГНЕС