Бизнесмен давал пари на Джорджина, докато вече имала връзка с Роналдо

Наскоро пусна втория сезон на своята документална поредица "Аз съм Джорджина"

25.04.2023 | 14:46 Редактор: Искра Ангелова
Бизнесмен давал пари на Джорджина, докато вече имала връзка с Роналдо

Джорджина Родригес стана известна през 2017 г., когато започна да се среща с Кристиано Роналдо. Двамата се запознават в магазина на Gucci, където тя работеше, и оттогава имат шестгодишна връзка, от която имат две деца. Тя се превърна в знаменитост през последните години, с почти 50 милиона последователи в Instagram, където показва живота си с много подробности.

В допълнение наскоро пусна втория сезон на своята документална поредица "Аз съм Джорджина", който е достъпен в Netflix. В него тя разказва за ежедневието си и показва своите деца. Но преди да бъде с португалския футболист, моделът не водеше охолен живот, а преживяваше финансови затруднения.

Преди да срещне португалеца, Джорджина имаше няколко връзки с известни като Мигел Анхел Силвестре, Алберто Сантана, бивша звезда от "Mujeres y Hombres y Viceversa" и Хави, бивш участник в "Островът на изкушението". Била е и с мъж, който според Look, ѝ е помогнал финансово.

Тя не споменава името му, но той се справял много добре финансово и имали сериозна връзка. Били заедно до преди да се появи Кристиано. И въпреки че можела да спечели от тази ситуация, тя никога не го е направила.

Според Look бившият приятел на Джорджина ѝ давал по 2000 евро на месец за лични разходи, които тя държала в служебното си шкафче, съобщава "Труд".

Гореспоменатата медия също така разказва, че когато бащата на Джорджина - Хорхе Едуардо Родригес Горхон, почина през 2019 г., мъжът платил на нея и сестра ѝ Ивана билетите, за да отидат на погребението в Аржентина. Най-любопитното е, че когато почина бащата на инфлуенсърката, тя вече е била с Кристиано.

Снимка: БГНЕС