Емили Ратайковски проговори за връзката си с Хари: Чувствам се зле заради Оливия

Моделът и певецът се целуваха в Токио, щракна ги папарак

25.04.2023 | 12:02 Редактор: Петя Кръстева
Емили Ратайковски проговори за връзката си с Хари: Чувствам се зле заради Оливия

Eмили Ратайковски проговори за отношенията си с Хари Стайлс. Моделът и певецът бяха забелязани да се целуват в Токио в края на март. Веднага се появиха папарашки снимки от срещата им и сега Емили поразсъждава върху това.

"Не очаквах това да се случи. Мисля, чe, има причина някои знаменитости да живеят в Лос Анджелис, наемат си охрана и не ходят по публични ресторанти. Така че идеята да се откажа от свободата си заради личното пространство е нещо, което още не съм обмисляла.", заяви тя пред испанския "Vogue".

Появиха се слухове, че между Ратайковски и Оливия Уайлд е започнала вражда. Моделката и актрисата отдавна са приятелки, но Оливия е бивша на Хари Стайлс. Двамата имаха връзка от началото на 2021 г. до ноември 2022 г.

Сега Емили сравни ситуацията със скандала с изневярата на Адам Лавин. През есента на миналата година Instagram моделката Съмнър Стро призна, че с певеца са си разменяли флиртаджийски съобщения и после имали афера. Вокалистът на Maroon 5 е женен за моделyt Бехати Принслoу от 2014 г., припомня teenproblem.net В разгара на скандала Емили Ратайковски сподели, че не е редно 23-годишната Instagram моделка Съмнър да бъде нападана и обиждана.

"В случая на моите снимки с Хари ситуацията е подобна. Чувствам се зле заради Оливия, тъй като тя трябваше да пострада от тази ситуация няколко пъти", коментира Емили.

Снимка: БГНЕС