След чая с кралицата: Номинираха Падингтън за BAFTA

Видеото с мечето и Елизабет II ще се конкурира с телевизионната комедия Derry Girls

22.04.2023 | 22:25 Редактор: Вяра Димова
След чая с кралицата: Номинираха Падингтън за BAFTA

Спомняте ли си клипа, в който Елизабет II пие чай с мечето Падингтън? Със закачливия си сюжет той винаги ще остане в историята. И ето че скоро може да получи БАФТА.

Скечът, в който покойната кралица разкрива какво държи в чантата си, бе създаден специално за нейния платинен юбилей. Той е номиниран за наградата на публиката – "Най-запомнящият се момент".

Видеото с Падингтън и усмихнатата Елизабет II ще се конкурира с телевизионната комедия Derry Girls и натрапчивото спасяване на Макс в Stranger Things. Сцени отHeartstopper, The Real Mo Farah и хитът The Traitors също получават номинации.

Нейно Величество изненада света, след като седна да пие чай с малкото мече по случай своя платинен юбилей. То веднага изпи чашата си, след това запрати кифличка със сметана в лицето на един лакей. После извади любимия си сандвич с мармалад и накара кралицата да разкрие какво държи в своята чанта.

"ВПадингтън получи много вълнуващи новини! След чая с кралицата за отбелязване на платинения юбилей, Падингтън е номиниран за BAFTA! Нямаме търпение да кажем на леля Луси". Това споделиха на официалната страница на британския пухкав герой във Facebook и споделиха кадър от срещата му с кралицата, която винаги ще остане в сърцето му.

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС