Три зодии не могат да поемат отговорност

Те много често са разсеяни

18.04.2023 | 22:12 Редактор: Искра Ангелова
Три зодии не могат да поемат отговорност

Това са зодиакалните знаци, които редовно бягат от отговорност и не си носят последствията. Те релаксират, разсеяни са, не осъзнават някои неща, предпочитат да им е спокойно и да не навлизат в излишни спорове, както и да не се заемат със задължения. Вижте кои са, според "Pink Villa".

Стрелец

Винаги са готови за пътешествие или някакъв вид приключение, но никога не проявяват такъв ентусиазъм, когато трябва да поемат отговорност или да се захванат с нещо - допълнителна работа в службата, проект в училище, чистене и подреждане на дома и т.н. Може да се каже, че Стрелците са мързеливи, не може да се разчита на тях, не са отговорни и не могат да поемат отговорност дори за себе си, не само за друг човек. Прекалено фокусирани са над партитата и забавленията, държат се детински. Забравят какво трябва да свършат и никога не се захващат по желание със задачите, предава teenproblem.net.

Водолей

Тези зодии са последните, които ще се сетят да поемат някаква отговорност за нещо или да свършат определени задачи. Трябва някой да им каже няколко пъти да се заемат с нещо, да ги провокира, дори да им заповяда, за да се захванат със задълженията си или да направят нещо за другите. Те обичат да си почиват, безгрижни са, дори понякога прекалено отпуснати. Не мислят за ежедневните задължения, разсъждават върху каузи и идеи. Не се впускат в допълнителна работа и не помръдват, докато някой не ги накара.

Близнаци

Подобно на Стрелците, тези зодии се интересуват единствено от това да се забавляват и да си изкарат хубаво. Близнаците са палави, игриви, много общителни, постоянно са в голяма компания, пътуват, приключенстват. Не им остава време да се заемат с домашни задължения, да учат или работят допълнително, да се захванат с някой проект или да преследват целите си. Работата и отговорностите ги плашат и натоварват, искат просто да се веселят и да релаксират. Не могат да смесват работа с удоволствие. Постоянно са по партита, социализират се и се смеят с приятели.