Анистън: Едно цяло поколение смята "Приятели" за обиден сериал

Според актрисата комедията се е променила много през годините

16.04.2023 | 11:11 Редактор: Михаела Димитрова
Анистън: Едно цяло поколение смята

Има цяло поколение от хора, деца, които гледат стари епизоди на "Приятели" и ги намират за обидни. Това каза актрисата Дженифър Анистън, която участва в проекта, при промотирането на новия си филм.

Тя обясни, че има неща, които не са целели да обидят някого, а за други може да се поспори. Все пак смята, че тогава обществото не е било чак толкова тънкообидно и всичко се е приемало по различен начин.

По думи на актрисата комедията се е променила през годините и сега има много кратък списък с теми, по които всъщност може да се шегуваш.

"Комедията се промени, филмите се промениха. Сега е малко опасно, защото трябва да бъдеш много внимателен, което прави нещата много трудни за комиците, защото красотата на комедията се крие в това да се смеем на себе си, на живота", категорична е Дженифър.

Актрисата споделя, че преди е можело да се шегуваш с фанатиците и публиката изпадала в истеричен смях. По думите ѝ, по този начин комиците едновременно са разсмивали и обучавали зрителите относно това как хората понякога могат да бъдат истерични и смешни. Сега обаче тези неща не са позволени.

Повече по темата прочетете в tialoto.bg

Снимка: БГНЕС