Като в холистичен център - как живее Кортни Кокс?

Звездата от "Приятели" открехна завесата на своя дом

03.04.2023 | 22:36 Редактор: Вяра Димова
Като в холистичен център - как живее Кортни Кокс?

Кортни Кокс спечели слава още в тийнейджърска възраст, след като участва с епизодична роля във видеото на Брус Спрингстийн от 80-те Dancing in the Dark, но стана суперзвезда, след като доказа, че е брилянтна комедийна актриса. Тя си спечели милиони фенове по света с култовия образ на напрегнатата, контролираща и обсебена от чистотата Моника Гелър от ситкома "Приятели".

В последните години Кокс се представя с една по-различна енергия. Оказва се, че тя е изключително музикална, нежна, умна и пълна със самоироничност жена, която освен това е страхотен приятел и извън култовия сериал. 

В новия брой на лайфстайл списанието HTSI (How To Spend It) Кортни показва своя красив дом, който прилича много на холистичен център. В него тя живее с 18-годишната си дъщеря Коко Аркет, с кучетата Беър и Лили и с 46-годишния си приятел Джони Макдейд. Ирландския музикант Джони е член на групата Snow Patrol и е съавтор на хита Shape of You на Ед Шийрън. 

Колкото до имението на Кокс, до плажа на Малибу, то определено носи нейния собствен почерк. Красивата къща на актрисата има уникален дизайн на вътрешния двор, а зоната на верандата ѝ се отличава с топли цветове, прекрасни орнаменти, голяма трапезария с външна кухня, абстрактни произведения на изкуството и растения, които вдъхват живот на пространството.

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС