Любовен хороскоп за 20-26 март: Нов старт за всички представители на зодиака

Може да има повишаване на онлайн запознанствата

18.03.2023 | 09:14 Редактор: Ирена Бакърджиева
Любовен хороскоп за 20-26 март: Нов старт за всички представители на зодиака

Очаква ни значима седмица. Новолунието в Овен е сигнал за нов старт за всички представители на зодиака. Време е романтиката да се възроди, но ще бъдем и много смели. Към края на седмицата Плутон пък влиза в знака на Водолей. Това означава, че може да има повишаване на онлайн запознанствата, тъй като Водолеят е знак на иновациите, на технологиите. В създаването на връзки ще търсим или забавление, или емоционално свързване.
Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Скъпи Овни, новата седмица обещава вълна от страсти, под влиянието на която представителите на огнената зодия ще предприемат смели и рисковани действия. Звездите ви съветват да разрешите трудни житейски ситуации, за да постигнете щастие в личния си живот. Разбира се ще се наложи да положите усилия и да направите някои жертви. Ако сте наистина влюбени, тогава ще успеете да преодолеете всякакви препятствия.

Телец

Родените под знака на земния знак определено ще искат да прекарват повече време в компанията на любимия си човек и да запазят емоциите си само за тях, без да споделят на другите за личния си живот. Това ще донесе на връзката ви само позитиви, ще успеете да се отпуснете в компанията на партньора си и да задоволявате желанията си, да си споделяте. Но новата седмица ще бъде успешна и за необвързаните Телци. Възможно е да имате ново и вълнуващо запознанство.

Близнаци

Обвързаните Близнаци, които планират да проведат сериозен разговор с партньора си, не бива да го отлагат. Споделете всичко, което тежи на душата ви и определете бъдещата перспектива на взаимоотношенията ви. Бъдете внимателни и не си създавайте конфликти, а намерете точния тон на комуникация. Помислете дали наистина искате да бъдете с този човек. Търсещите с любовна ще имат приятни емоции на любовния фронт.

Рак

Звездите са ви подготвили доста изпитания, що се отнася до любовта, Раци. Възможно е да възникнат конфликтни ситуации с любимия човек, които могат да прераснат в по-сериозни конфронтации. В същото време интуицията ще ви помогне да се отървете от проблемите в отношенията и да спрете навреме. Оставете партньорът ви да изпусне парата и да говори. Помирението помежду ви ще настъпи и ще се радвате на повече хармония.

Лъв

За представителите на зодията е възможно да възникнат неприятни ситуации в отношенията. Ако сте обвързани, то тогава може да почувствате, че не сте достатъчно оценени от любимия човек. Това може да ви накара да гледате на дребните неща като на голям проблем. Звездите ви съветват да не се водите от емоциите, а да поговорите с партньора си, да чуете неговата/нейната гледна точка и да помислите и за вашите действия. Необвързаните Лъвове ще имат добри възможности за флирт.

Дева

Новата седмица носи изкушения за Девите. Особено внимателни да бъдат обвързаните. Заради мимолетен романс може да си създадете куп проблеми. Ако това обаче не е вашата ситуация, ще бъдете вдъхновени да внесете някои положителни промени във връзката ви. Любимият човек ще оцени усилията ви. Ако търсите своята половинка и имате някого предвид, то не насилвайте събитията. Бъдете себе си, но бъдете и разумни и не бързайте с преценките.

Везни

Скъпи Везни, някои събития в любовния ви живот ще се развият така, че ще се наложи да вземете определено решение или решения. Те ще бъдат важни и ще могат да повлияят на бъдещето, така че си струва да подходите към този процес с цялата отговорност. Звездите ви съветват да обмислите всеки детайл и дори възможността да продължите връзката с любим човек. Като цяло, седмицата ви носи положителни емоции, като това се отнася и за необвързаните Везни.

Скорпион

През следващите дни представителите на водния знак, които нямат сериозна връзка, може да са настроени повече за флирт, но не и за създаване на сериозни взаимоотношения. За обвързаните ще бъде важно да полагат повече усилия във връзката, да са открити и честни един към друг с половинката си. Тези, при които има конфликт, може да успеят да възстановяват връзката, а други пък да вземат решение за раздяла.

Стрелец

Новата седмица може да донесе известни напрежения в любовта. Има вероятност да се наложи да промените някакви ваши планове, да отмените любовна среща. Не се отчайвайте, тъй като взаимните чувства ще преодолеят всякакви противоречия и срещата ще се състои. Сериозно обвързаните е време да помислят дали не дават повече във връзката, отколкото получават, пише az-jenata.bg.

Козирог

Звездната карта разкрива, че представителите на земния знак ще трябва открито да покажат чувствата си към партньора си, а не да крият емоциите си. Звездите ви съветват да говорите открито както за негативните емоции, така и за положителните. Без да има конфликт, без излишни обвинения и прехвърляне на отговорности. Това ще се отрази положително на взаимоотношенията ви. Помислете и за повече романтика.

Водолей

Скъпи Водолеи, звездите ви съветват да внимавате с честата смяна на настроенията, тъй като това може да отегчи половинката ви. Поведението ви може да го накара да се съмнява в чувствата и необходимостта от продължаване на връзката. Затова си струва да спрете за миг и да помислите. Да покажете повече нежност, романтика, да заявите колко цените партньора си.

Риби

Звездната карта разкрива, че е време да спрете да задържате емоциите в себе си, особено ако се намирате в любовна връзка. Под емоциите се има предвид не само да споделяте любовта си, но и онези неща, които ви притесняват. Това ще даде тласък на връзката ви и ще помогне за нейното укрепване. Не се водете по негативни емоции, тъй като те само объркват нещата.

Снимка: Pixabay