Майката на Пике размахвала пръст на Шакира да млъкне, запушвала ѝ устата с ръка

Отношенията на певицата със свекърва ѝ не били блестящи

05.02.2023 | 22:15 Редактор: Ирена Бакърджиева
Майката на Пике размахвала пръст на Шакира да млъкне, запушвала ѝ устата с ръка

Разводът на колумбийската певица Шакира и футболиста на "Барселона" Жерар Пике след 12 години съвместен живот и две деца заемаше подобаващо място в медиите през лятото и есента на 2022 г. Както бе подробно обяснено, причината е изневяра на Пике, който приемал в семейния дом любовницата си. Тя пък яла от бурканчето със сладко на певицата, по което всъщност Шакира ги хванала.

Макар интересът към бившата двойка вече да стихна, продължават да се появяват новини около двамата - като тази, че младата приятелка на футболиста Клара Чиа Марти май е бременна, защото папараци ги видели в аптека да купуват тест за бременност. Шакира пък се закани да пусне нова песен, в която да разобличи бившия си (тя вече го направи веднъж).

Певицата смяташе парчето да се появи на 2 февруари, когато и тя и Пике имат рожден ден, но по неизвестни причини реши да отложи премиерата за по-късно този месец. В текста на предишната си песен, посветена на футболиста, тя пее: "Заменил си "Ферари" за "Туинго". Заменил си "Ролекс" за "Касио". Клара Чиа изпаднала в депресия след добилото бърза популярност парче и не смеела да се покаже навън, върнала се дори да живее при родителите си.

Неотдавна фенове на Шакира издириха и пуснаха в мрежите видео, от което се вижда, че в семейната драма има замесен и трети човек - майката на Пике - Монсерат. Очевидно отношенията между снаха и свекърва не са били блестящи, защото на видеото, заснето на 26 януари 2016 г. и публикувано в испанския YouTube канал El Mundo, се вижда как родителката заканително размахва пръст на певицата да млъкне, а после запушва с ръка устата ѝ. След това се усмихва, така че не можем да сме сигурни дали не е било някаква шега, пише "Труд".

Този жест на свекървата към снахата никак не изглежда мил. Затова пък певицата съвсем сериозно сложи вещица в човешки ръст, облечена в черно, на балкона на испанския си дом, който гледа право в прозорците на бившата свекърва.

Снимка: БГНЕС