Коледни картички в кралския двор - тази на Чарлз и Камила е с почит към Елизабет II

За разлика от миналата година, кралската двойка сега не е край елхата

13.12.2022 | 13:23 Редактор: Ирена Бакърджиева
Коледни картички в кралския двор - тази на Чарлз и Камила е с почит към Елизабет II

Коледни картички започнаха да подготвят всички от британския кралски двор. Чарлз III и съпругата му Камила споделиха първи своята, очаквана от мнозина. Тя е първата им като крал и кралица консорт и същевременно е с почит към покойната Елизабет Втора.

Кадърът, използван за празничната картичка, е направен от фотографа Сам Хюсеин. По данни на списание Hello, двойката се усмихва само пет дни преди да почине 96-годишната кралица.

За разлика от миналата година на тази коледна картичка Чарлз и Камила не са край елхата. И може би в това има смисъл, защото те все още са в траур. Двамата са с облекло в зелено и червено, специално за шотландските игри в Брамар на 3 септември.

Очаквайки коледни картички от всички любими членове на семейството на Острова, мнозина смятат, че по някакъв начин кралицата трябва да присъства в тази на Чарлз и неговите роднини. Кралски биографи пък изразиха съмнения, че в обръщението на новия крал ще има снимка на Елизабет Втора на заден план.

На коледната картичка на Чарлз III той е на преден план, с лека усмивка, а зад гърба му е неговата съпруга, която също е в приповдигнато настроение.

Двамата са били официални гости на празненствата по случай въпросните игри. Там компания им правела и принцеса Ан. Тримата заместили кралицата, която тогава трябвало да присъства на събитието, но заради проблеми с придвижването се извини, че не може.

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС