Автор на книга нарече принц Хари "послушен съпруг" - такъв ли е наистина?

Той смята, че кралската особа се е променила, следвайки холивудския идеал, наложен от Меган Маркъл

07.12.2022 | 18:10 Редактор: Ирена Бакърджиева
Автор на книга нарече принц Хари

Том Бауер, автор на книгата "Отмъщението: Меган, Хари и войната между Уиндзорите", нарече принц Хари "послушния съпруг", в който се превърнал, следвайки холивудския идеал, наложен му от Меган Маркъл.

Авторът припомни, че двойката, която напусна Обединеното кралство през 2020 г., гръмко заяви, че този ход е насочен към "защита на личния им живот". Въпреки това след пускането на новия документален филм за живота на Съсекс в Netflix, сделки със Spotify и многобройни разкриващи интервюта в списанието Бауер изрази убеждението си, че Съсекс просто са "продали душите си и са го направили с цялата възможна вулгарност".

Експертът, който гледа трейлъра на скандалния проект, подчерта, че на черно-белите снимки, които мигат в кадъра, двойката се "усмихва любящо" един на друг.

Той написа в The Sun: "Има дори снимка на Меган, която уж изтрива сълза на погребението на кралицата. Предполага се, че този жест всъщност е преструвка от страна на актрисата".

Също така много зрители обърнаха внимание на факта, че трейлърът включва снимка, показваща недоволна Кейт Мидълтън по време на служба в чест на Деня на Британската общност. Бауер отбеляза, че подобен ход не е съвсем справедлив към херцогинята на Уелс, защото тя е една от малкото, които първоначално са се опитвали да помогнат на американката да се адаптира към двореца.

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС