Мъск идва у нас през април догодина, направи си резервация за ресторант

"Сговорна дружина Мъск довежда", написа министърът на туризма във Facebook

23.11.2022 | 10:16 Редактор: Петя Кръстева
Мъск идва у нас през април догодина, направи си резервация за ресторант

Илън Мъск, който е най-богатият човек в света и собственик на компаниите Tesla и Twitter, ще пристигне на посещение в България през април следващата година. Това става ясно публикация в социалните мрежи на видински ресторант, за който бизнесменът си е направил резервация. 

Най-богатият човек в света коментира фотография на Владислав Терзийски, на която са запечатани Белоградчишките скали. Мъск пише под снимката, че това място му напомня на пейзаж от популярната видеоигра "Огнения пръстен". 

От общината в Белоградчик и самият служебен министър на туризма Илин Димитров бързат да го поканят у нас, а бизнесменът явно е решил да уважи поканата им. 

"И... да, в крайна сметка май ще дойде. След такава масирана атака по всички фронтове и стотици съобщения - сговорна дружина планина повдига (Мъск довежда). Сега остана да се подготвим за пристигането на най-богатия инфлуенсър в света, стига да се осъществи визитата", написа в профила си във  Facebook Димитров веднага след новината за потенциалното посещение.

Снимка: БГНЕС