Хороскоп за 19 ноември: Лъвовете да разпределят програмата, Раците да ограничат контактите 

С каквото и да се заемат Девите, ще се справят удивително добре

19.11.2022 | 08:00 Редактор: Ваня Кузманова
Хороскоп за 19 ноември: Лъвовете да разпределят програмата, Раците да ограничат контактите 

Овен

Опитайте да се придържате стриктно към принципа, че всичко прекалено е вредно. Стремете се да постигнете компромис по спорните въпроси и да заемете устойчива позиция в „златната среда“, ако искате да избегнете сериозни и трайни неприятности.

Телец

Желанието ви да помогнете и да сте полезни ще ви подскаже ясно и недвусмислено кой наистина има нужда от съдействието ви. Единственото, с което е желателно да се съобразите е, че трябва да предложите подкрепа, без да я натрапвате.

Близнаци

Излъчването ви е силно, убедителни сте и магнетични. Хората, с които общувате с радост ще ви услужат и ще се поставят на ваше разположение. Възползвайте се от ситуацията, за да осъществите замислите, които най-много са ви затруднявали. Направете го в рамките на добрия тон, без да стигате до груба манипулация.

Рак

Ограничете контактите само до най-близките си хора. Лесно ще съчетаете интересите си и бихте могли да обсъдите трудни въпроси, които всеки от вас до момента избягва да коментира. Може да не стигнете до окончателен резултат, но фактът, че процесът е започнал ще зарадва всички.

Лъв

Енергетиката и тонусът ви са силни и стабилни. Разпределете програмата си така, че преди обед да отхвърлите тривиалните домашни и битови задачи. Инициативата за организиране на развлечения оставете на близките си. Няма да ви разочароват.

Дева

С каквото и да се заемете, ще се справите удивително добре, но най-впечатляващи резултати ще получите при уреждане на финансови въпроси и лични взаимоотношения. Особено ефективни ще сте, ако не подхождате към тях хаотично, а обмислено, подредено и с ясна концепция за очакванията си.

Везни

Поведението на близките ще ви подскаже, че е време да проявите активност, да вземете инициативата в свои ръце и смело да им разпределите задачите. Единственото, което ще се изисква от вас е да ги насърчавате, стимулирате и убедите, че сте готови да понесете отговорността от крайните резултати. Те, всъщност, ще се справят перфектно под вещия ви надзор.

Скорпион

Поддържайте здравословна дистанция с хора, които познавате отскоро както в духовен, така и в чисто физически аспект. Не е изключено да се опитат да ви използват за користните си цели или, не по-малко зле, да ви заразят с вирусна инфекция.

Стрелец

Интуицията и въображението ви са в синхрон, но за сметка на това логичното ви мислене почти изцяло ще липсва. Ориентирайте се към творчески дейности или, още по-добре, поканете близките си на импровизирано пътешествие. Дори да е съвсем наблизо, всички ще се почувстват доволни.

Козирог

Няма да сте в позиция да въздействате върху събитията, така че подходящата тактика е да се приспособите към тях. Ако запазите спокойствие, реагирате с чувство за хумор и не драматизирате дребните неуспехи, в крайна сметка ще установите, че денят ви съвсем не е бил лош.

Водолей

Желанието ви да сте сред много хора ще е по-силно от всякога. Освен това сте общителни, привлекателни и лесно ще намерите общ език със събеседниците си. Намирайки се в широк кръг от хора ще научите полезна за текущите ви занимания информация, пише Az-jenata.bg

Риби

Контактите ви ще са интензивни и ще ви търсят предимно за да споделите личен опит или мнението си. Ролята на „сив кардинал“ ще ви хареса, но не се взимайте прекалено на сериозно, защото принципите ви може и да се различават от тези на събеседниците ви.

Снимка: Pixabay