Само за жени: Запознайте се с тайните сексуални фантазии на мъжете

Една от тях е да ги преследват и да се възползват от тях

05.11.2022 | 17:32 Редактор: Тодор Петров
Само за жени: Запознайте се с тайните сексуални фантазии на мъжете

Понякога за жените е доста трудно да разберат какво иска силният пол, тъй като мъжете предпочитат да действат, а не да споделят. Има ли начин да надникнат в съзнанието им и да разберат кои са скритите им фантазии?

Да ги преследват и да се възползват от тях

Може би това е една от най-често срещаните мъжки фантазии – мъжът тайно желае да бъде преследван и вие да се възползвате от него, режисирайки изцяло любовния сценарий. Според специалисти, независимо дали става въпрос за партньорка, която доминира напълно или пък за пламенна любовница, която знае какво иска и как да го получи, много мъже намират увереността и дързостта за изключително възбуждащи.

Обърнете ролите и бъдете готови сексуалният термометър да се нажежи до червено! Освен това, тази малка игра ще накара егото на мъжа да скочи до небето – той ще се почувства желан и обичан.

Да им правят орална любов

Секс изследователи споделят, че мъжете тайно копнеят за неща, които по принцип не получават. Дори да ви звучи прекалено обикновено – повярвайте – това е една от най-големите мъжки фантазии. Да го изненадате с орална любов, ако по принцип не правите такава, ще накара партньора ви да полудее и да ви преоткрие.

Да правят секс на обществено място

Да правят секс на място, на което могат да бъдат хванати или видени, действа на мъжете като много силен сексуален стимул. Тези действия могат да предизвикат срам или дори законови последствия. Подобна възбуда може да предизвика и сексуален акт, който може да се извърши на нетипично място.

Да участват в тройка

Какво би било по-хубаво от секс с жена? С две жени, разбира се! Според проучване, проведено сред хетеросексуални мъже, това е едно от най-големите им сексуални желания. За тяхно съжаление, то често пъти остава неосъществено, защото партньорките на господата не са толкова склонни да го направят реалност.

Четете повече в az-jenata.bg

Снимка: Pixabay