Слънцето влиза в Скорпион - силен период и много промени

До 22 ноември ще бъдем още по-любопитни, уверени, креативни, сексуални...

22.10.2022 | 21:07 Редактор: Искра Ангелова
Слънцето влиза в Скорпион - силен период и много промени

На 23 октомври Слънцето преминава в знака на страстния Скорпион. Светлината на прожекторите го огрява и той е готов за своя сезон, но периодът ще се усети и от всички представители на зодиака. До 22 ноември ще бъдем още по-любопитни, уверени, креативни, сексуални и привлечени от окултното.

Сезонът на Скорпиона е известен като период на трансформация и промяна. Това е зодиакален знак, който символизира прераждане, преосмисляне и преоценка, раздяла с миналото и старото. Дълбоките емоции обикновено ни завладяват и всички ние сме малко по-емоционални от обикновено, споделят западни астролози. Но именно тези емоции могат да задвижат нашите амбиции и действия. Възможно е да се повиши и желанието ни за власт и няма да е изненадващо, ако направим бързи промени в живота си.

През 2022 тези ефекти се усещат малко по-силно, тъй като имаме няколко астрологични събития. Сатурн и Уран – две от най-интензивните планети ще бъдат "активирани", когато Слънцето, Венера и Меркурий преминат през Скорпион. Сатурн и Уран са в квадратура от началото на 2021 г. и техният "сблъсък" ще бъде доста активен през сезона на Скорпионите, създавайки доста голяма промяна в живота ни. Ето защо старото и неработещото ще се срине, проправяйки път за новото.

Но за нас предстои и разгара на сезона на затъмненията, с частично слънчево затъмнение при новолуние в Скорпион на 25 октомври и лунно затъмнение при пълнолуние в Телец на 8 ноември. Промяната и трансформацията са характерни за Скорпион, но заедно със затъмненията, ние се намираме пред мащабна промяна, която наистина може да пренасочи хода на живота ни.

Слънчевото затъмнение по време на новолунието в Скорпион дава начало на нещо ново, ускорява времевите линии и ни предоставя съдбоносни събития. Ще се върнем към дълбините на душата ни, обръщайки внимание и на сенчестата ни страна. Сега е момента да се запитаме какво точно искаме да променим в себе си. Дали сме готови за тази промяна или се нуждаем от някаква подготовка за нея.

Четете цялата статия в az-jenata.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
К0з1РОГ
преди 1 година
това само за скорпионите ли важии? Сигнализирай за неуместен коментар