Как да разберем дали партньорът ни е подходящ за сериозна връзка?

Попитайте го къде иска да живее и иска ли да има деца

17.10.2022 | 23:20 Редактор: Петя Кръстева
Как да разберем дали партньорът ни е подходящ за сериозна връзка?

Връзките са сложни и многообразни, каквито са и хората в тях с цялата многоцветност на личността им. Ето защо е много трудно да се даде една общовалидна рецепта за успех и щастие във връзката. Ако искате да се обвържете дълбоко и да имате сериозна връзка с партньор, с когото да създадете нещо по-трайно и истинско от обикновена забежка, е важно да знаете някои неща, преди да предприемете тази стъпка Няма значение колко страхотен и невероятен ви се струва партньорът ви в началото на връзката. За да преминете на следващ по-сериозен етап е важно да знаете някои неща за него. Според тях ще прецените дали той е подходящ за развитие на връзката, или не.

Къде иска да живее?

Ако си представяте живота си на различни места, това би било проблем. Представете си, че той иска да замине в чужбина, а вие - не, или обратното. Може да иска да живее в друг град, което за вас също да е проблем. Ако искате да обвържете животите си, трябва да сте на едно мнение за това къде искате да живеете.

Мечтае ли да бъде баща?

Този фундаментален въпрос е много важен, защото ако единият иска семейство и деца, а другият - не, връзката изглежда по-скоро обречена и невъзможна. Преди да се обвържете сериозно, трябва да знаете дали той е готов да бъде баща и иска ли това. Ако вие сте на такава вълна, а той не е, това би било проблем.

Четете повече по темата в az-jenata.bg

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във  Facebook ТУК