Любовта не познава граници - 80-годишни американци се ожениха след 2 срещи

Двамата с години кореспондирали онлайн

09.10.2022 | 13:23 Редактор: Елеонора Танева
Любовта не познава граници - 80-годишни американци се ожениха след 2 срещи

81-годишна американка се омъжи за 87-годишен сънародник след само след две срещи, но интензивна кореспонденция по имейл, продължила с години. Необичайна любовна история бе публикувана в Insider.

Роз Люи и Ралф Инсингер се запознаха чрез дъщерята на Луи. Тя работила като адвокат, а Инсингер бил неин клиент. Дъщерята решила, че двамата имат много общи неща и ги поканила в музея.

Луи сподели, че бързо намерила общ език с новия познат. Те с ентусиазъм обсъждали изкуството и любимите си изпълнители, а темите за разговори не свършиха дотук. След това жената се прибрала вкъщи и те продължили да общуват по имейл. Мъжът признал, че очаквал с нетърпение писма от Леви. Те говорили дълго време и можели да си пратят три имейла на ден.

По-късно Роз и Ралф решили да се срещнат отново. След тази кратка среща те разбрали, че между тях има не просто приятелска връзка, а истинска симпатия. Оттогава те започнала да се ухажват в кореспонденцията им, която прераснала в хартиени писма, пише БГНЕС.

През септември 2020 г. влюбените решили да се оженят. Церемонията била скромна и топла по семеен начин, на нея били поканени най-близките приятели и роднини. 80-годишните младоженците написали книга за любовта си, след като един от приятелите на Луи прочел писмата им и се свързал с издателство.

"Надяваме се, че нашата история ще вдъхнови не само по-възрастното поколение, но и по-младите. Тя показва, че можете да откриете любовта във всяка глава от живота си", сподели Роз.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК