Хороскоп за 27 септември: Скорпионите да не вярват на обещания, Стрелците с много контакти

Овните ще се справят с уреждането на сложни въпроси

27.09.2022 | 08:04 Редактор: Ваня Кузманова
Хороскоп за 27 септември: Скорпионите да не вярват на обещания, Стрелците с много контакти

Овен

Ще се справите с уреждането на сложните въпроси, ако проявите отстъпчивост. Търсете компромисни варианти. Радикалният подход ще ви върне назад.

Телец

Не се учудвайте, ако ви обземе непреодолимо желание да изразите чувствата си искрено и ярко. Направете го без страх, но и без надеждата, че задължително ще получите съпричастност. Ако хората, с които сте решили да споделите емоциите си не реагират по очаквания от вас начин, не се сърдете и не подлагайте на съмнение привързаността им към вас.

Близнаци

Въздържайте се от прояви на ревност и избягвайте разговорите, целящи изясняване на лични отношения. Не само няма да стигнете до уеднаквяване на мненията, но може да навредите на връзките си необратимо.

Рак

Проявете разбиране към грижите на близките си. На вас те може да ви изглеждат незначителни, но за тях са си сто процента важни и мисълта, че няма да успеят да се справят искрено ги безпокои.

Лъв

Обстановката ще е динамична и е много вероятно да получите няколко покани за участие в различни публични мероприятия. В интерес на истината, всички ще са интригуващи. Ако успеете да разпределите оптимално времето, с което разполагате, бихте могли да посетите повечето от тях макар и с частично присъствие.

Дева

Не се отказвайте от възможността да демонстрирате уменията си пред публика. В случай, че имате желание да намерите допълнителна или нова работа най-вероятно ще получите подходящи предложения, макар и не веднага.

Везни

Оценката ви за фактите и събитията е в широк мащаб, но повърхностна. Не бързайте да се включвате в нови колективни проекти. Не разполагате с достатъчно информация за детайлите и ще ви е трудно да прецените последствията.

Скорпион

Не вярвайте на щедри обещания и самите вие се въздържайте от такива. Обстоятелствата ще се променят по начин, който в момента не можете да предположите и ще попаднете в неблагоприятната роля на "излъганото камилче".

Стрелец

Контактите ще са интензивни, но не бързайте да скъсявате дистанцията с новите си познати. Реагирайте с предпазливост, вместо с неоснователен оптимизъм, за да избегнете горчивия опит на поредното разочарование.

Козирог

Доверете се на инстинкта си за самосъхранение. Почти непрекъснато някой ще ви моли за услуга или ще се опитва да ви прехвърли част от собствените си задължения. Не надценявайте възможностите си, за да не станете обект на основателни критики.

Водолей

Крайностите принципно са вредни. Опитайте се да балансирате настроението си. Преминаването от прекален оптимизъм до краен песимизъм ще деформира оценката ви за ситуацията, в която се намирате, пише Az-jenata.bg

Риби

Юридически въпрос, който от доста време се опитвате да уредите ще промени смисъла и развитието си след получаване на нова информация. Ако усетите, че съществува опасност да претърпите загуби, намалете временно инициативата.

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК