Хороскоп за 26 септември: Емоции за Близнаците и непредвидени трудности за Девите

Няма да липсват трудности, но ще се радваме и на успехи

26.09.2022 | 08:13 Редактор: Искра Ангелова
Хороскоп за 26 септември: Емоции за Близнаците и непредвидени трудности за Девите

Нова седмица и нови предизвикателства, но и новолуние в знака на зодия Везни. Няма да липсват трудности, но ще се радваме и на успехи. Повече за всяка зодия вижте в седмичния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Ще сте достатъчно заети, за да не ви остане време да мислите за несъществуващи проблеми. Не е изключено да се предприеме някаква реорганизация на работното ви място, която ще ви засегне пряко. Трудно е да се каже дали ще сте доволни от случващото се или не, но при всички случаи старанието и усилията ви ще бъдат забелязани и ще получат висока оценка. С добри резултати ще са краткосрочните командировки. Ако скоро сте постъпили някъде на работа, ще впечатлите колегите и шефовете с уменията си.

Телец

Емоционалното ви състояние, а от там и настроението ще са нестабилни, което е нетипично за представителите на вашия знак. Ще сте доста по-чувствителни от обикновено и дори минимална забележка би могла да ви извади извън релси. Един от начините да си осигурите спокойствие е да ограничите контактите. Сериозните разногласия ще се случват предимно в семейството или с най-близките роднини. Не прибягвайте до тактиката "око за око и зъб за зъб" и обстановката постепенно ще се успокои.

Близнаци

Ще разполагате с благоприятни условия за довършване на стари и изостанали задачи, за чието финализиране сте се натъкнали на сериозни затруднения. В настоящия период ще получите и помощ и варианти за действие. В професионален план би могло да се каже, че не се очакват изненади.

От вас зависи да предвиждате последствията от действията си и, направите ли го, няма от какво да се опасявате. Личните отношения ще са източник на положителни преживявания. Ако наскоро сте преживели раздяла, предстоящите събития ще ви помогнат да преодолеете негативните емоции.

Рак

Ако някой ви наблюдава от страни може да остане с впечатлението, че не правите нищо съществено, но действителността изобщо няма да е такава. Ще сте ангажирани с поредица действия, които ще се окажат само начало, първа стъпка към осъществяването на по-глобални планове, изискващи повече ресурси, чиято важност ще проличи в перспектива. За да получите реални резултати в бъдеще, анализирайте действията и постиженията си до момента. Опитайте се да съчетаете желанията с възможностите си. Стремете се към баланс между личните отношения и социалните си изяви, съветва az-jenata.bg.

Лъв

Ще разполагате с достатъчно удобни варианти за напредък, но е желателно да обмисляте решенията си и да избягвате импулсивните действия. Довършвайте започнатото и погасявайте своевременно задълженията си.

Предстоят промени, а за да оползотворите максимално новото, трябва да се разделите окончателно със отживяло времето си "старо". Действайте активно, не ограничавайте инициативата си. Резултатите ви ще са видими, успехите - също. Ще привлечете вниманието, но във ваш интерес е да не говорите за постиженията си.

Дева

Непредвидените затруднения ще са свързани предимно с професионалните ангажименти. Натъкнете ли са не някакъв "препъникамък", приемете го като сигнал, че трябва да намалите темпото, да смените заниманията, да обмените опит, да потърсите допълнителна информация. Така ще си осигурите и време за размисъл, а и време за почивка.

В такива моменти е излишно да бързате, ефектът ще е по-скоро обратен и ситуацията ще стане още по-сложна. След като Меркурий премине в стационарна фаза, обстановката видимо ще се подобри, а заедно с нея и самочувствието ви.

Везни

Две важни събития предстоят във вашия знак - Новолунието и ингресията на Венера, която ще е в позицията си на управител. Ще получите резултати, на които отдавна се надявате и висока оценка на личните си качества. Ще "берете плодовете" от действията си в предишните седмици, но дори някои събития да не ви зарадват особено, то глобално погледнато периодът ще е достатъчно благополучен. Във ваш интерес е да си създадете оптимална лична организация. Така ще се справите с максимално количество задачи без да се лишавате от почивка, развлечения и предпочитани контакти.

Скорпион

Ще се убедите в собствените си възможности. Ще се наложи да взимате важни решения в условия на неизвестност. Да предприемете някои промени, засягащи личните ви отношения. Твърде често ще се чувствате като навита пружина, поставена под напрежение и няма да ви е лесно да управлявате и ориентирате в правилната посока енергията си.

Бързането и опитите да манипулирате колегите и сътрудниците си ще ви създаде проблеми и може да се усетите в задънена улица, когато вече е късно. Индивидуалната работа, при която разчитате само на себе си, е за предпочитане пред колективната, при която ще се налага да се съобразявате с чуждо мнение и разпореждания.

Стрелец

Съобразявайте се с обстоятелствата и адаптирайте текущата си програма към тях. По време на кратко пътуване или непривична за вас дейност в район, отдалечен от местоживеенето ви изненадващо ще възстановите стара, отдавна прекъсната връзка. Направете го непременно, съвсем скоро ще се окаже изключително полезна.

Не се опитвайте да заобикаляте правилата, неудобните въпроси или сложните ситуации. Напротив, печелившата тактика е да сложите край на старите проблеми и то по начин, който ви прави неуязвими. Що се отнася до личните отношения, ситуацията ще е нееднозначна, така че се въздържайте от необратими решения.

Козирог

Социалните задачи ще са с приоритет пред личните. Условията ще са подходящи за уреждане на материални, финансови въпроси и дейности, зависещи от държавната администрация. Оформяйте уговорките си писмено и в съответствие с нормативната база и няма да има от какво да се оплачете. Ако не успеете да реализирате дадена идея веднага или по предполагаемия от вас начин, то заемайте се за следващата задача и приемете, че сте отложили изпълнението за по-подходящ период.

Водолей

Събитията ще са динамични и наситени с доста промени. Не се поддавайте на изкушението да се състезавате с времето. Нищо добро няма да се случи от подобно занимание. Съобразявайте се с обстоятелствата и адаптирайте своевременно плановете си към тях. Търсете съдействие, консултация, споделяне на опит от колегите, сътрудниците, приятелите си, независимо дали са в непосредствена близост или по-далече.

От вас зависи да заемете полагащото ви се място в социума. Ще довършите уреждането на финансов въпрос, който силно ви безпокои, но решаването му зависи и от външни фактори.

Риби

Някои случки в началото на седмицата може да ви изпълнят с тъга и съжаление. Да си дадете сметка за пропуснатите възможности и да изпитате неудовлетворение от самите себе си. Излишно е да стигате до унищожителна самокритика и да се потапяте в песимизъм. Обстановката ще се подобрява постепенно, но устойчиво и ще успеете да се измъкнете от трудните ситуации.

На моменти може да се наложи да отстъпите леко от позициите, но не се безпокойте да го направите. Промените ще са положителни, ще се запознаете с нови хора, които ще съдействат за напредъка ви.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК