Любовен хороскоп за 26 септември - 2 октомври: Връзките може да се задълбочат

Сега ще бъдем повече настроени към това да създадем дълбоки и смислени взаимоотношения

24.09.2022 | 09:05 Редактор: Ирена Бакърджиева
Любовен хороскоп за 26 септември - 2 октомври: Връзките може да се задълбочат

Любовните връзки може да се задълбочат. Сега ще бъдем повече настроени към това да създадем дълбоки и смислени взаимоотношения, вместо да губим време и енергия с повърхностни забежки. Също така ще бъдем в по-добра позиция да правим компромиси заради любовта. Повече за вашата зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

В последната седмица на месеца, родените под знака на зодия Овен определено няма да премълчават онова, което не им допада в любовен план. Не се притеснявайте да разговаряте с любимия ви човек по темата. Венера ще окаже влияние върху вашия партньорски сектор, помагайки ви да подобрите и да стабилизирате вашата любовна връзка. Тези от вас, които на този етап само се срещат с някого е възможно най-накрая да достигнат по-дълбоко ниво на ангажираност. Дори и да сте напълно необвързани, флиртове няма да ви липсват.

Телец

На телеца определено вече му е омръзнало минали романтични разочарования да диктуват настоящите му възможности. Точно така, Телци! Време е да освободите сърцето си от миналото! Вместо да продължавате да проектирате стари връзки върху нови възможности, вие сте готови да прекъснете този цикъл, за да намерите онази любов, която заслужавате. Ретроградният Меркурий, Венера и Плутон, създават мощна енергия относно любовта за вас, която може да ви помогне да се отървете от боклука в любовния си живот.

Близнаци

Динамичен ще бъде любовният живот на Близнаците, с неочаквани промени, от които би трябвало да са доволни, а не обратното. Ако при някои представители на зодията любовния им живот е в застой, то нека да се подготвят за щастлива промяна. Венера навлиза във вашия сектор на романтиката и ще създаде период, в който необвързаните ще могат да имат вълнуващи запознанства или да започнат нова връзка, а тези във връзка да направят взаимоотношенията си още по-стойностни.

Рак

Меркурий, който все още е ретрограден, ще направи точен съвпад с Венера, докато планетата на любовта формира перфектен тригон с Плутон, който в момента е във вашия сектор на партньорствата. Тъй като Меркурий и Венера са във вашия сектор за съобщения, ако сте имали разногласия, проблеми с половинката си или с някого, с когото се срещате, сега ще можете да ги изгладите. Вселената ще ви подкрепя. Необвързаните Раци също ще се радват на подкрепата на Венера.

Лъв

Любовният ви живот започва да става по-лек и приятен. Венера влиза в знака на Везни. Въздухът (Везни) и Огънят (Лъв) се разбират прекрасно и с планетата на любовта Венера във вашия сектор за съобщенията, ще забележите, че сега комуникирате много по-ефективно с любимия ви човек. За необвързаните Лъвове предстоят интересни срещи и контакти.

Дева

Скъпи Деви, Венера остава във вашия знак до четвъртък, като продължава да ви предлага необикновени неща по отношения на любовта. Ретроградният Меркурий, който също е във вашия знак, ще бъде в точен съвпад с Венера. От друга страна, планетата на любовта също подкрепя Плутон, който е във вашия романтичен сектор. Готови сте да направите всичко, за да създадете онази любов, която желаете. Ако това включва неприятен разговор с настоящ партньор, направете го. Крайният резултат може да ви сближи.

Везни

От целия зодиак, родените под знака на зодия Везни, определено ще грабят с шепи, що се отнася до любовта. Тази седмица Венера влиза във вашия знак. Как ще ви помогне това? Ще се чувствате и ще бъдете по-ведри, позитивни, привлекателни, с желание за любов, за надграждане на съществуваща връзка или намиране на нова любов. Следващите няколко седмици са положителни за вас, затова се възползвайте от тази хубава енергия.

Скорпион

Без значение каква е текущата ви любовна ситуация, почти сигурно е, че седмицата ще бъде положителна за романтични събития. Може да имате хубави емоции с някой ваш познат или приятел, тъй като ретроградният Меркурий прави перфектна връзка с Венера във вашия сектор на приятелството. Може да се окаже, че този човек ви е дал ценен съвет по важен за вас въпрос. Понякога сърцето просто се нуждае от втори шанс в любовта. Ако вече си имате половинка, комуникацията и моментите заедно ще ви носят удовлетворение.

Стрелец

Стрелци, Вселената ви обсипва с любовни възможности! Ако смятате, че вашият любовен живот напоследък е скучен, то сега ще може да си върне блясъка. Планетата на любовта Венера ще ви предложи нови възможности в любовта, ако сте необвързани. Никога не знаете кого ще срещнете! Обвързаните представители на зодията ще се забавляват повече с любимия човек, което ще направи и връзката по-вълнуваща.

Козирог

Козирози, вие заслужавате вълнуващо преживяване в любовния си живот, и познайте какво? Ще го имате! Това вероятно е копнеж за нещо, което винаги е било в сърцето ви и въпреки това, никога не сте успели напълно да го осъществите. Каквото и да е това за вас, сега е вашият втори шанс. Ретроградният Меркурий, Венера и Плутон, също ще ви окажат своята подкрепа. Определено ви очаква една хубава седмица за любовта, без значение дали имате връзка или търсите сродната си душа.

Водолей

Ретроградният Меркурий ще се изравни с Венера във вашия 8-и дом на дълбоката трансформация. Венера пък прави перфектен тригон за овластяване на Плутон във вашия 12-и дом. Това е планетарна комбинация, която ще ви помогне да се изправите срещу ваши любовни страхове, неразрешени въпроси, с които да приключите най-сетне. Време е за повече любов, хубави емоции, а миналото или страховете в настоящето – не са ви нужни, пише az-jenata.bg.

Риби

Стара любов може да напомни за себе си, за добро или лошо. Това ще се дължи на Меркурий, който все още е ретрограден. За някои Риби това може да означава подновяване на предишна любовна връзка. Венера също ще бъде в тригон с Плутон, който се движи през вашия 11-и дом на надеждите и мечтите. Така че, ако разговорът с бивш ваш партньор да се съберете отново е една от вашите надежди, това е очевидно възможно. Дори ако никога не сте имали официална връзка, вероятно ще трябва да разрешите ситуация, свързана с минали романтични чувства. Рибите във връзка ще имат хубава седмица за любовта.

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК