Меган Маркъл за болката и прошката: С Хари разваляхме динамиката на монархията

Тя споделя, че все още се възстановява от всичко, през което са преминали

01.09.2022 | 10:00 Редактор: Искра Ангелова
Меган Маркъл за болката и прошката: С Хари разваляхме динамиката на монархията

През 2018 година Меган Маркъл се омъжи за принц Хари пред погледа на целия свят. Казва, че церемонията ѝ е била сравнявана с освобождаването на Нелсън Мандела от затвора. Думите са ѝ били споделени от актьор от Южна Африка през 2019 година по време на премиерата на "Цар Лъв" в Лондон. "Дръпна ме настрана и ми каза, че когато съм се омъжила в семейството, всички в Африка са излезли по улиците и са празнували, както когато са освободили Мандела“, преразказва Маркъл в интервюто си пред The Cut.

По това време всичко изглежда чудесно - Меган е готова да служи на короната, но по свой начин, който в първия момент се харесва на кралицата. Постепенно обаче започват да се появяват атаки към съпругата на принц Хари и то от страна на британските таблоиди, които по принцип харесват монархията.

"Само чрез съществуването си, ние разваляхме динамиката на монархията. Именно затова си казахме, че е време да се махнем от нея", казва Меган в интервюто.

Допълва, че кралицата не е позволила на съпрузите да напуснат Великобритания и в същото време да останат работещи членове на короната. Според Меган много други херцози, херцогини, принцеси и принцове са имали това право, но не и двамата с Хари. Именно затова те остават без кралската охрана и без финансовата помощ на народа.

Преместването в САЩ става през 2020 година, като първата спирка е Канада, а малко по-късно цялото семейство - Хари, Меган и Арчи - се местят в Калифорния. Закупуват имот за 14 милиона долара в Монтесито, който в началото им се струвал доста скъп, защото по това време нито един от двамата не работи.

След подписването на сделки с Netflix и Spotify за съответно 100 и 25 милиона долара обаче съпрузите вече имат достатъчно капитал, с който да закупят мечтания дом: "Чувствам се различно. Мисля по-добре. Винаги съм имала гласа си, но сега най-накрая чувствам, че мога да го използвам."

Меган и Хари се завърнаха във Великобритания за платинения юбилей на кралицата, но не се срещнаха с принц Уилям и Кейт Мидълтън. Великолепната четворка, както бяха наричани преди години, се разпадна след напускането на херцозите на Съсекс. По думите на Хари в интервюто пред Опра през 2020 година, той все още не е говорил с брат си.

Маркъл споделя пред The Cut, че все още се възстановява от всичко, през което са преминали с Хари, свързано с кралското семейство. Въпреки болката, която чувства, тя е готова да продължи напред.

"Мисля, че прошката е много важна. Изисква се много повече енергия да останеш бесен. Но се изисква и много усилие да простиш. Аз съм направила усилие, особено сега, когато знам, че мога да кажа всичко", казва Маркъл.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
1 rate up comment rate down comment 0
Ради
преди 1 година
Тази никой не я иска, но тя се натиска. Сигнализирай за неуместен коментар