Хороскоп за 28 август: Близнаците да решат приоритетите си, Стрелците с нови запознанства

Разочарования за Везните

28.08.2022 | 08:58 Редактор: Елеонора Танева
Хороскоп за 28 август: Близнаците да решат приоритетите си, Стрелците с нови запознанства

Успешна неделя за повечето зодии, отделете време за себе си.

Овен

Отправна точка за предпочитанията ви, в каквато и насока да са, трябва да е финансовият резултат. Не мислете толкова за получаване на по-високи приходи, колкото за намаляване на разходите и за предотвратяване на загуби.

Телец

Наблюдавайте внимателно случващото се около вас и се приспособявайте към обстановката. Ще откриете поредица благоприятни условия за реализация на краткосрочните ви желания.

Близнаци

Опитайте се да систематизирате приоритетите и да насочите вниманието си само в едно направление. Не си струва да разпилявате силите си, опитвайки да направите много неща. Няма да довършите нищо и ще си навлечете неодобрението на близките.

Рак

Нечие изказване или постъпка ще ви впечатли и ще ви накара да се замислите за собствените си стремежи. Много е вероятно окончателно да решите, че е настъпил моментът, в който трябва да се откажете от поне един свой вреден навик. Направете първата крачка незабавно, няма да съжалявате.

Лъв

Мимолетна и незначителна на пръв поглед случка може да ви изпълни с тъжни мисли, да ви върне към не особено приятни преживявания от миналото. Осигурете си малко лично време в уединение, през което да "подредите" емоциите и да дефинирате желанията си, след което със сигурност ще възстановите обичайния си оптимизъм.

Дева

Поведението на хората, на чието мнение и отношение държите, може да ви се стори твърде равнодушно, лишено от внимание. Не го приемайте като нещо лично и обмислено. Най-вероятно имат грижи, които не само ги безпокоят, но и се опитват да ви спестят, за да не ви тревожат.

Везни

Ако действителността се разминава с очакванията ви, въздържайте се от изблици на емоции. Няма как да въздействате върху обективните факти и ще ви е много по-лесно да "се впишете в действителността" доколкото е възможно.

Скорпион

Проявата на капризи или прекалени претенции към членовете на семейството ще създаде условия за разправии. Отстоявайте принципите си, но не се опитвайте да ги превръщате в обществен модел за поведение.

Стрелец

Контактите ще са интензивни. Някой от новите познати неудържимо ще ви привлече. Създайте основите за бъдещото си сътрудничество, но не пренебрегвайте старите си приятели заради новите познати, пише az-jenata.bg.

Козирог

Част от ситуациите, в които попадате ще са двусмислени и неясни. Ще ви е трудно да прецените коя е най-правилната реакция. Навременна помощ ще ви окаже човек, с когото имате голяма възрастова разлика.

Водолей

Не са изключени неприятности от финансов характер, предизвикани от необходимост предсрочно да погасите някакъв дълг или спешно да заплатите наложена глоба. В случай, че не разполагате с нужната наличност, потърсете от приятели, но не прибягвайте до услугите на фирми за бързи кредити.

Риби

Не обсъждайте намеренията си и не вярвайте на щедри обещания. Колкото по-лесна ви изглежда дадена цел, толкова по-нереална за изпълнение ще се окаже. Придържайте се към принципа: бързай бавно.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК