Хороскоп за 27 август: Везните да не приемат забележките, на Телците ще им се възхищават

Някой от роднините или много близък приятел на Рибите спешно ще се нуждае от съдействието им

27.08.2022 | 08:00 Редактор: Ваня Кузманова
Хороскоп за 27 август: Везните да не приемат забележките, на Телците ще им се възхищават

Овен

Силите биха ви стигнали за всичко, стига да изберете правилната насока, в която да ги ориентирате. За съжаление, концентрацията няма да е от най-силните ви качества в днешния ден и вместо да направите нещо смислено, може просто да "преливате от пусто в празно".

Телец

Реалните и видими резултати от усилията ви са тези, които ви създават истинска радост. Ще се почувствате особено доволни, ако се посветите на занимания, изискващи сръчност. Ако пък искате да изненадате близките си, направете някои леки промени на интериора у дома. Ще предизвикате неподправеното им възхищение.

Близнаци

Настроението ви ще е доста неустойчиво и на моменти ще сте безпричинно раздразнителни. Има два начина да избегнете импулсивните постъпки, предизвикващи конфликти: да се отдадете на природата или на физически занимания, които биха ви избавили от мрачните мисли.

Рак

В случай, че ще пътувате, информирайте се за състоянието на маршрута и пътната обстановка предварително. Подгответе си и резервен вариант. Съществуват предпоставки за инцидент, който може да не ви засегне пряко, но ще забави придвижването ви.

Лъв

След неформален разговор с приятели ще ви хрумнат поредица идеи ориентирани към разширяване на влиянието ви. Опитайте се критично и обективно да прецените кои от тях биха си заслужавали усилията и кои биха се оказали най-обикновено разпиляване на ресурси.

Дева

Новолунието във вашия знак ще е от особено значение. Намалете инициативата по отношение на реалните действия и насочете потенциала си към интелектуални занимания, предполагащи задълбочен анализ и формулиране на заключения. От каквато и област да са, ще са безпогрешни.

Везни

Не приемайте твърде драматично забележките, които ви отправят. В случай, че не са на "четири очи", то те може изобщо да не са насочени лично към вас, а да са изречени на принципа: "говоря ти, щерко, сещай се, снахо".

Скорпион

Преценявайте предпазливо изказванията си, когато сте в голяма компания и в нея има непознати. Може неволно да засегнете нечие самочувствие и то на човек, от когото в даден момент ще зависи реализацията на намеренията ви.

Стрелец

Към каквато и дейност да се насочите, ще ви е нужен прагматизъм. По-малко фантазирайте, повече пресмятайте и най-вече мислете за материалния и финансов резултат в перспектива.

Козирог

Събитията ще са динамични и ще разполагате с подходящи условия за бърз старт на някои замисли. Единственият риск е, че ако не обмислите подробностите, не след дълго може да се натъкнете на спънки и работата ви да забуксува, пише Az-jenata.bg.

Водолей

Преглеждайте своевременно съобщенията и електронната си поща. Не е изключено да получите оферта или отговор на ваше запитване, изискващи незабавна реакция. Пропуснете ли момента, колкото и да съжалявате, ефектът ще е нулев.

Риби

Някой от роднините ви или много близък приятел спешно ще се нуждае от съдействието ви. Ясното съзнание, че без вашата намеса ситуацията силно ще се влоши, ще ви помогне да преодолеете момента на нерешителност и да покажете истинските си умения.

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК